fbpx   .  

2016 AFI Festival’indeki LGBT Filmleri

AFI Festivali, halka açık ve ücretsiz olan, ve Los Angeles’ta gerçekleştirilen dünya çapında bir film festivalidir. İşte LGBT izleyicilerine hitap edecek filmlerin listesi. Festival 10-17 Kasım aralığında yapılacak. Daha fazla bilgi için AFI.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

 
It’s Only the End of the World (Juste la Fin du Monde)

01-juste-la-fin-du-monde
Xavier Dolan’ın gözde yıldızları Marion Cotillard, Vincent Cassel, Léa Seydoux’ın yer aldığı filmde, uyuşturucu kullanan oğulları tarafından aileye oldukça kötü bir haber gelir.
Filmin senaryosu Xavier Dolan tarafından yazıldı ve yönetildi. Oyuncular: Gaspard Ulliel, Nathalie Baye, Léa Seydoux, Vincent Cassel, Marion Cotillard. Canada | France

 


The Ornothologist (O Ornitólogo)

locarno-festival_o_ornitologo_publicity_still_h_2016

Bir ornitolog rüyasında, kendisini bir kanoda, vahşi ve büyüleyici bir yolculuğun içinde bulur..
João Pedro Rodrigues tarafından yönetilen filmin senaryosunu yine Senaryo João Pedro Rodrigues ve João Rui Guerra da Mata tarafından yazıldı. Oyuncular: Paul Hamy, XELO CAGIAO, João Pedro Rodrigues, Han Wen, Chan Suan, Juliane Elting.


The Untamed (La Región Salvaje)

03-the-untamed
Film, genç annesinin kocası ve erkek kardeşiyle hayatını geçiren bir kadının, gizemli başka bir kadının gelişiyle yaşadığı ayaklanmaları anlatıyor.
Amat Escalante tarafından yönetildi. Senaryo Amat Escalante ve Gibran Portela tarafından yazıldı. Oyuncular: Ruth Ramos, Simone Bucio, Jesús Meza, Edén Villavicencio, Andrea Peláez Oscar Escalante, Bernarda Trueba.


Pedro

04-pedro
Pedro şafakta eve varır. Uykusuna dalmadan önce, annesi onu sahile sürükler.
Film André Santos ve Marco Leao tarafından yönetildi. Senaryosu ise André Santos ve Marco Leao tarafından yazıldı. Oyuncular: Filipe Abreu, Rita Durão João Villas-Boas, Marcello Urgeghe.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.