fbpx   .  

Selin Ciğerci ‘Caner Benim Çocukluk Arkadaşım, Bu Hayatta Kimseyi Üzmeye, Kırmaya Değmez..’

Sosyal medya fenomeni Caner Calışır’ın çoklu organ yetmezliği sebebi ile hastahaneye kaldırılmasının ardından, kendisine bir çok destek mesajı gelmeye devam ediyor, ünlü transseksüel sosyal medya fenomenlerinden Selin Ciğerci, Caner hakkında attığı Snapler ile üzüntüsünü böyle dile getirdi..

 
”Arkadaşlar Caner’in durumunu hakkında bir çok mesaj geliyor, telefon geliyor. Kendi ailem bile beni aradı, ben hastahanedeydim oradan çıktım şimdi. Bütün sevenleri, ailesi ve dostları yanında. Şimdi havaalanına geldim. Caner benim çok eski arkadaşım, çocukluk arkadaşım. Annemden çok babam çok sever kendisini, ve şuan babamın morali o kadar bozuk ki, size anlatamam. Bana en başta şaka yapıyorsun dedi. İşte görüyorsunuz şu hayatta kimseyi kırmaya, üzmeye değmiyor. Bir arkadaşımın çok güzel bir lafı var, ‘Nefes aldığımız her saniye bize hediye’ aynen öyle. Ben bunu bilir, bunu söylerim. Caner henüz çok genç, en kısa sürede ayağa kalkacak, yine bizi güldürmeye devam edecek inşallah. Dualarınızı eksik etmeyin, şu anda ihtiyacı olan tek şey bu.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.