Harry Styles Film Festivalinde Rol Arkadaşı Nick Kroll’le Öpüştü

Harry Styles yeni filmi Don't Worry Darling'in prömiyerini Venedik Film Festivali'nde rol arkadaşı Nick Kroll'u (Big Mouth) öpücüklere boğarak kutladı. Styles’ın Olivia Wilde'ın (Booksmart) psikolojik gerilim filminde Jack rolünü canlandırdığı filmin başrolünde Black Widow'dan Florence Pugh ve Star Trek oyuncusu Chris Pine'ın yanı sıra Wilde ve Eternals'tan Gemma Chan yer alıyor. Başrol oyuncusu Pugh ile …

Harry Styles yeni filmi Don’t Worry Darling’in prömiyerini Venedik Film Festivali’nde rol arkadaşı Nick Kroll’u (Big Mouth) öpücüklere boğarak kutladı.

Styles’ın Olivia Wilde’ın (Booksmart) psikolojik gerilim filminde Jack rolünü canlandırdığı filmin başrolünde Black Widow’dan Florence Pugh ve Star Trek oyuncusu Chris Pine’ın yanı sıra Wilde ve Eternals’tan Gemma Chan yer alıyor.

Başrol oyuncusu Pugh ile yönetmen/yıldız Wilde arasında geçtiği söylenen bir tartışma da dahil olmak üzere filmle ilgili pek çok tartışmanın ardından grup (sonunda) filmin prestijli film festivalindeki prömiyerinde hazır bulundu.

Filmin ilk gösteriminin ardından oyuncular beş dakika boyunca ayakta alkışlandı. Ancak oyuncular sahneden inerken Harry, seyircilerin çığlıkları ve tezahüratları arasında Kroll’a hafif bir öpücük verdi. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, ikili birlikte yürümeden önce sarılıp gülerken görülüyor.

Olivia Wilde ve Florence Pugh arasındaki “anlaşmazlık” söylentilerinin yanı sıra, Harry Styles’ın filmin başrolündeki Pugh’dan yaklaşık üç kat daha fazla ücret aldığına dair haberler ve Shia Labeouf’un Styles’ın rolü almasına yol açan projeden ayrılmasıyla ilgili tartışmalar var. 

Filmin galasından önce düzenlenen basın toplantısında kavga söylentileri sorulan Wilde, Florence ya da “Miss Flo “nun “bir güç” olduğunu söylemek dışında özel bir yorumda bulunmadı ve söylentileri “magazin dedikodusu” olarak nitelendirerek “Buna katkıda bulunmam gerektiğini hissetmiyorum. Deadline’ın haberine göre, yeterince iyi beslenmiş durumda” dedi.

Ne yazık ki filmle ilgili eleştiriler hiç de çarpıcı değil; The Independent filmin “etrafını saran magazin çılgınlığı kadar büyüleyici olmadığını” yazıyor ve Harry’nin canlandırdığı karakteri “tek boyutlu” olarak nitelendiriyor. 

Style, Don’t Worry Darling’in yanı sıra, 1950’lerin Brighton’ında Tom adında genç bir polis memurunu canlandırdığı eşcinsel romantik-drama My Policeman’da da yakında izlenebilir.

Dont Worry Darling 23 Eylül 2022’de Birleşik Krallık sinemalarında gösterime girecek.

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir