fbpx   .  

2018 Grammy Ödülleri’nin “En Gay” Anları

Pazar günü düzenlenen Grammy Ödülleri, LGBT izleyicileri için bir sürü anı sundu. İşte en sevdiğimiz yedi tanesi;

7- LCD Soundsystem “Tonite” ile kazandı

Daha önce “Daft Punk Is Playing At My House” şarkısıyla aday olsalar da, En İyi Dans Kaydı ödülünü “Tonite” şarkısıyla kazandılar. Grubun üyelerinden Gavin Rayna Russom 2017 Temmuz’da transseksüel olduğunu açıklamıştı.

 

6- Kesha “MeToo” Hareketi’ni onurlandırdı.

LGBT müttefiki Kesha, sahnedeki diğer kadın pop yıldızlarıyla #MeToo hareketi için şarkı söylediğinde ortalıkta kuru göz kalmadı. Gecede ödül almadı ancak, “Praying” adlı 2017 single’ı göz önüne alındı ve cinsel istismarla suçladığı yapımcı Dr. Luke’a yönlendirdiği şarkısını seslendirdi.

5- Miley Cyrus ve Elton John birlikte “Tiny Dancer”ı seslendirdi

Cyrus ve yakın tarihte son turnesini açıklamış olan John güçlerini birleştirdi! Ve Cyrus şu açıklamayı yaptı;

“Elton John’la geçirdiğim her saniyeden ayrı bir zevk aldım ve ona daima hayrandım. Hadi John, AIDS salgınına son vermek için savaşmaya devam edelim!”

4- Patti LuPone “Evita”yı seslendirdi

LuPone ve arkadaşı Tonywinner Ben Platt; Andrew Lloyd Webber ve Leonard Bernstein’ı onurlandıran Broadway hitleri karışık bir performans sergiledi. 1979 orijinal Broadway prodüksiyonunda Evita’nın performansıyla Tony kazanan LuPone, “Don’t Cry For Me Argentina” filmiyle heyecanlı bir performans sergiledi.

3- Dan Reynolds Mormon Kilisesinin homofobisini tartıştı

The Imagine Dragon üyesi, kırmızı halı üzerinde, “Believer” isimli yeni belgeseli hakkında konuştu. Film Latter Day Azizleri’nin eşcinsel insanların dışlanması için uğraşmasını ele alıyor.

2- Lady Gaga’nın “Joanne” performansı

Gaga, “Joanne” şarkısını seslendirirken adeta büyüledi. Teyzesinin ismini verdiği şarkıyı okurken sahnede şunları söyledi;

“Bu yaşananlar, anlayamadığımız zamanlarda bile sevgi ve merhamet içindir.”

1- Sam Smith, ödül gecesine erkek arkadaşı Brandon Flynn’i getirdi

Grammy ödüllü sanatçı, geceye erkek arkadaşını da getirdi. Lorde ve Camila Cabello ile yıldızlarla süslenmiş bir poz verdikten sonra Smith, “Pray”i seslendirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.