fbpx   .  

2018 Kış Olimpiyatları İçin Sporculara Rekor Sayıda Prezervatif Dağıtıldı!

Güney Kore’ye varan olimpik sporcular, kişi başı 37 prezervatif alacak.

Pyeongchang’deki Kış Olimpiyatları için son hazırlıklar sürerken, hazırlıklardan birisi bir rekor kırılmasına sebep oldu. Güney Kore, Kış Olimpiyatları için rekor sayıda prezervatif dağıtacak. 110.000 tane prezervatifin sporculara dağıtılacağı söylendi.

Prezervatif sepetleri sporcuların odalarındaki banyolara, Pyeongchang ve Gangneung’daki erkek ve kadın tuvaletlerine, ana medya merkezine, medya köyüne ve sağlık merkezlerine yerleştirilecek.

Bu, 3000’den fazla sporcunun yarışacağı etkinlikte her sporcuya 37 tane prezervatif verileceği anlamına geliyor.

 

Dağıtılacak prezervatif sayısının bu kadar çok olmasının sebebi, üretici firma Convenience’ın HIV yayılmasını önlemek için 100.000 tane prezervatif bağışlamış olması. Firmanın sözcüsü Chung Geun-Sik, atletlerin bütün prezervatifleri kullanmalarını beklemediklerini söyledi. Ancak bir kısmının kullanılacağı kesin.

Olimpiyatlarda seksi zamanların bu kadar artmasına neyin sebep olduğunu kimse kesin olarak söyleyemezken, kimileri flört uygulamalarının bu zıplamadan sorumlu olduğunu söylüyor. 

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.