High School Müzikal Serisi, İlk Eşcinsel Aşk Şarkısıyla Tarihe Geçti!

Son bölümde Carlos Rodriguez, erkek arkadaşı Seb'in ilişkilerinde güvensizlik hissetmesinden sonra ona bir aşk şarkısı yazdı. In a Heartbeat adlı şarkı, Carlos'un Seb'e olan aşkına ışık tutuyor. Şarkıda erkek arkadaşına "Keşke harika olduğunu bilseydin" ve "Her şey söylendiğinde ve yapıldığında her zaman tek olacaksın" gibi sözlerle serenat yapıyor. Romantik şarkı, iki aşığın birbirlerinin kollarında dans …

Son bölümde Carlos Rodriguez, erkek arkadaşı Seb’in ilişkilerinde güvensizlik hissetmesinden sonra ona bir aşk şarkısı yazdı.

In a Heartbeat adlı şarkı, Carlos’un Seb’e olan aşkına ışık tutuyor. Şarkıda erkek arkadaşına “Keşke harika olduğunu bilseydin” ve “Her şey söylendiğinde ve yapıldığında her zaman tek olacaksın” gibi sözlerle serenat yapıyor.

Romantik şarkı, iki aşığın birbirlerinin kollarında dans etmesiyle sona eriyor.

EW ile yakın zamanda yapılan bir röportajda, Frankie ve Joe tarih yazan şarkıyı öğrendiklerinde ilk tepkilerini anlattılar.

“Çok mutlu olmuştum. Daha sonra daha iyi anladım çünkü oradayken çalışıyorduk ve bu işin bir parçası. Ama şimdi insanlar diziyi izlediğine göre… bu çok şey ifade ediyor” dedi Frankie.

İki Disney yıldızı ayrıca genç LGBTİ+ izleyicileri için rol model olmanın önemini tartıştı.

Frankie “Popüler bir seri ile Disney gibi bir platformda büyürken kesinlikle göremediğimiz temsilin kendisi olmamız gerçeği, çok şey ifade ediyor,” dedi.

https://www.instagram.com/p/CP_XVJ8jouA/?utm_medium=copy_link

Joe da aynı duyguyu tekrarladı ve şunları söyledi: “Evet, ve özellikle de belki daha az kabullenici bir durumda veya ortamdaysanız, özenilecek insanlara sahip olmak çok önemli.”

Devam etti: “Eğer ben bu duyguları hissediyorsam, diğer insanlar da öyle ve umut var diyebilmek çok önemli . Örnek alınacak  biri var.”

Ama Carlos ve Seb arasındaki anı daha da romantik yapan şey, Frankie ve Joe’nun kamera arkasındaki ilişki.

https://www.instagram.com/p/CRZuZVvFWvw/?utm_medium=copy_link

EW ile yaptıkları röportajın sonlarına doğru, iki oyuncu gerçek hayatta birbirleriyle çıkmaktan bahsetti.

“İyi arkadaşlar olarak başladık ve yavaş yavaş fark ettik, hmm, belki bir randevuya falan çıkmalıyız, diye düşündük,” dedi Joe.

https://www.instagram.com/p/CRWe-yNFDOZ/?utm_medium=copy_link

Joe “O gün arka planda olduğumuzda ve sadece birbirimizle göz teması kurduğumuzda bile… bu sadece başka bir rahatlık katmanı ekliyor,” dedi.

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir