İzleyin: Rihanna’nın Üçüncü Savage x Fenty Şovu Bir Kez Daha LGBTİ+ ve Drag Yıldızlarıyla Geri Dönüyor!

Ünlü şarkıcı, yaklaşan Savage x Fenty defilesini Instagram'da yeni bir fragmanla tanıttı ve videoda bir dizi LGBTİ+ favorimiz var. https://www.instagram.com/p/CTvL34bLBkj/?utm_medium=copy_link Üçüncü defile, Ricky Martin, RuPaul's Drag Race 13. Sezon yıldızları Symone ve Gottmik, pop yıldızı Troye Sivan, Leiomy Maldonado, Twenties yıldızı Jojo T. Gibbs ve Pose’dan Jeremy Pope'u içeriyor. Defilede Nas, Daddy Yankee, BIA, Jazmine …

Ünlü şarkıcı, yaklaşan Savage x Fenty defilesini Instagram’da yeni bir fragmanla tanıttı ve videoda bir dizi LGBTİ+ favorimiz var.

https://www.instagram.com/p/CTvL34bLBkj/?utm_medium=copy_link

Üçüncü defile, Ricky Martin, RuPaul’s Drag Race 13. Sezon yıldızları Symone ve Gottmik, pop yıldızı Troye Sivan, Leiomy Maldonado, Twenties yıldızı Jojo T. Gibbs ve Pose’dan Jeremy Pope’u içeriyor.

Defilede Nas, Daddy Yankee, BIA, Jazmine Sullivan, Normani ve Jade Novah ile birlikte yer alacaklar ve aralarında Adriana Lima, Aleali May, Alek Wek, Alva Claire, Behati Prinsloo, Bella Poarch, Eartheater, Emily Ratajkowski, Erykah Badu, Gigi Hadid, Irina Shayk, Joan Smalls, Lola Leon, Lucky Blue Smith, Lauren Wasser, Mena Massoud, Nyjah Huston, Precious Lee, Princess Gollum, Raisa Flowers, Sabrina Carpenter , Soo Joo Park, Itso Mbedu ve Vanessa Hudgens’ın da bulunduğu ünlü isimler de boy gösterecek.

https://www.instagram.com/p/CTw7IMNA_62/?utm_medium=copy_link

Rihanna, hepimizin güzel hissedebileceğimizi bize bildirmek için bir dizi ırk, vücut ölçüleri, cinsiyetler ve engelli insanlar da dahil olmak üzere kamera önünde ve arkasında moda çizgisini çeşitlendirdiğinden emin oldu. Riri bir açıklamasında,

“İnsanların iyi görünmesini ve iyi hissetmesini sağlamak istiyoruz. Seksi hissetmenizi ve bunu yaparken de eğlenmenizi istiyoruz.” Dedi.

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir