İzleyin: Big Mouth, 5. Sezon Fragmanında Hikayenin Yeni Biseksüel Aşk Üçgenini Tanıtıyor

Netflix'in, ergenlik döneminin zorluk ve çalkantılı doğasını anlatan cesur animasyon dizisi Big Mouth, 5. Sezonuyla Kasım ayında ekranlara geri dönüyor. Bu yetişkin çizgi dizi daha önce de eşcinsel, biseksüel ve trans karakterlere yer vermişti. Yeni sezonun fragmanı da bu geleneği bozmayarak en az iki eşcinsel öpüşme sahnesinin bizi beklediğini gösteriyor. Bu sezon bizi "No Nut …

Netflix’in, ergenlik döneminin zorluk ve çalkantılı doğasını anlatan cesur animasyon dizisi Big Mouth, 5. Sezonuyla Kasım ayında ekranlara geri dönüyor.

Bu yetişkin çizgi dizi daha önce de eşcinsel, biseksüel ve trans karakterlere yer vermişti. Yeni sezonun fragmanı da bu geleneği bozmayarak en az iki eşcinsel öpüşme sahnesinin bizi beklediğini gösteriyor.

Bu sezon bizi “No Nut November” ile karşılıyor. Nefret ve sevgi gibi temaları işleyecek yeni sezonun açıklaması ise şöyle: “iki forma da dönüşebilen (tırtıl ve kelebek gibi), aşk böcekleri ve nefret solucanlarını dizide bu sezon tanıtılacak yaratıklar. Nick’in aşk böceği olan Walter (Brandon Kyle Goodman), Nick’i, Jessi’ye karşı olan hislerini göstermeye ikna eder; ta ki Jessi kendisini herkesin ortasında reddedene kadar. Bu durum Walter’ı bir nefret solucanına dönüştürür ve Nick’i karanlık, kinci bir yola sokar.

Bu sırada Jessi’nin aşk böceği Sonya (Pamela Adlon), Jessi Ali ile yakınlaşmaya başlarken ortaya çıkar, ve Jessi’nin acaba onu arkadaştan öte mi sevdiğini sorgular. Jessi ve Ali’nin bu yeni bağı, Missy’yi kıskançlık krizlerine sokarak, onu nefret solucanı Rochelle (Keke Palmer) aracılığıyla iyice kindarlaştırır.

Kıskançlık, karşılıksız aşk ve yeni ilişkiler. Hepsi bu ortaokul öğrencilerini, Big Mouth’un yeni sezonunda bekliyor.

Fragmanda ise Jay, Lola ve Matthew arasında bir aşk üçgeni varmış gibi gözüküyor. Aynı zamanda da Jessi’nin hoşlandığı yeni kadın karakterle öpüştüğü sahne gözlerden kaçmıyor. Bu ergenlik karmaşasının nasıl çözüleceğini dört gözle bekliyoruz!

https://youtu.be/ynONJOneEoM

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir