RuPaul Drag Race’te Bir İlk: Uluslararası All Star Geliyor!

Hepimizin severek izlediği ünlü yarışma ‘RuPaul’s Drag Race’ ile ilgili son zamanlarda bir sürü haber dolaşıyor, işte bütün drag race fanlarını sevindirecek o açıklama! RuPaul’s Drag Race: Birleşik Krallıklar Dünyaya Karşı yeni sezon ile dönüyor! Drag Race uluslarlarası olimpiyat formatında daha önceden programda ses getirmiş yarışmacılarla yeni sezonda bizimle olacak.  Yeni sezonla ilgili tüm detaylar …

Hepimizin severek izlediği ünlü yarışma ‘RuPaul’s Drag Race’ ile ilgili son zamanlarda bir sürü haber dolaşıyor, işte bütün drag race fanlarını sevindirecek o açıklama!

RuPaul’s Drag Race: Birleşik Krallıklar Dünyaya Karşı yeni sezon ile dönüyor!


Drag Race uluslarlarası olimpiyat formatında daha önceden programda ses getirmiş yarışmacılarla yeni sezonda bizimle olacak. 

Yeni sezonla ilgili tüm detaylar henüz açıklanmamış olsa da 7 Ocak’ta ilk tanıtımı yapılacak olan RuPaul’s Drag Race’in 14. Sezonuna kadar toplayabildiğimiz bilgiler şu şekilde:

Yarışmanın ev sahipliğini Birleşik Krallıklar yapacak ve jüri koltuğunda da RuPaul ile birlikte Drag Race UK jürileri (Michelle Visage, Alan Carr, Graham Norton) oturuyor olacak.

Drag Race’in bütün sezonlarından seçilecek 9 yarışmacı dünyanın ilk uluslararası drag race yıldızı olmak için yarışacaklar. Yarışmacılar hakkında henüz bir bilgi verilmemiş olsa da hepimizin aklına ilk sezon için uygun birkaç isim geliyor.

Yarışmanın Şubat’ın ilk yarısında başlaması planlanıyor.

2021 Drag Race içeriği açısından Drag Race UK (2 sezon), Drag Race US 13. Sezon, All-Stars, ilk kez yapılan Drag Race Down Under, Canada’s Drag Race 2. Sezon, Drag Race Holland, Drag Race Italia gibi yeni sezonlarıyla fevkalade bir yıl oldu.

Ayrıca Fransa ve Filipinler’de 2021’de ilk Drag Race sezonlarını çekti.

Daha fazlası için takipte kalın.

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir