Ünlü Tasarımcı Jacquemus’dan Homofobik Influencer Takipçisine Harika Cevap!

Çantalarıyla tanınan genç Fransız tasarımcı Simon Porte Jacquemus'un homofobik takipçisine tepkisi sert oldu. Rus influencer Anya Safarova Jacquemus'un Instagram'da kocasıyla öpüşürken paylaştığı fotoğrafın altına "Eskiden çantalarını isterdim. Şimdiyse... kusma emojisi" diye yazdı. https://www.instagram.com/p/CZ-IZAYskU6/?utm_medium=copy_link Jacquemus'tan cevap gecikmedi, "Benim çantalarım seni istemiyor." Şeklinde cevapladıktan sonra yorumun ekran görüntüsünü hikaye olarak paylaşan Jacquemus, ektan görüntüsünün üzerine "Jacquemus'ta çalışan …

Çantalarıyla tanınan genç Fransız tasarımcı Simon Porte Jacquemus’un homofobik takipçisine tepkisi sert oldu.

Rus influencer Anya Safarova Jacquemus’un Instagram’da kocasıyla öpüşürken paylaştığı fotoğrafın altına “Eskiden çantalarını isterdim. Şimdiyse… kusma emojisi” diye yazdı.

https://www.instagram.com/p/CZ-IZAYskU6/?utm_medium=copy_link

Jacquemus’tan cevap gecikmedi,

“Benim çantalarım seni istemiyor.” Şeklinde cevapladıktan sonra yorumun ekran görüntüsünü hikaye olarak paylaşan Jacquemus, ektan görüntüsünün üzerine “Jacquemus’ta çalışan kaç eşcinsel olduğundan haberin var mı? Potansiyel bir homofobik olduğunu varsayarak seni istemiyoruz. Ürünlerimizi hak etmiyorusun. Bu kadar.” Diye yazdı.

https://www.instagram.com/p/CZ_fcuFsU-A/?utm_medium=copy_link

Jacquemus daha sonra aynı fotoğrafın kolajlanmış halini tekrardan paylaşarak altına,

“Senin homofobik görüşüne ihtiyacım yok ve çantalarıma layık değilsin.” Dedi.

Olaylar sonucunda Safarova’nın Instagram’ı nefret yorumlarıyla doldu. Safarova Jacquemus’un çantasıyla bir fotoğraf paylaşarak altına bunun son Jacquemus çantası olduğunu yazdı. 

Safarova’nın hesabı o günden beri kapalı.

https://www.instagram.com/p/CLSFsalMF7e/?utm_medium=copy_link

Jacquemus kocasını ya da eşcinselliğini asla gizli yaşayan biri olmadı. Hatta 2021’de eşcinsel çiftlerin öpüştüğü bir reklam kampanyası düzenledi.

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir