Matt Damon, Jason Bourne Serisinin 5. Filmi İle Ortalığı Kasıp Kavuracak

Bourne geri  dönüyor, hem de hiç  olmadığı kadar muhteşem bir şekilde. Matt Damon'un, Jason Bourne olarak dünyayı kurtarmasının üzerinden 10 yıl geçmişti ki, dünyaca ünlü  aksiyon serisinin 5. filmi, geçen gün yayınlanan Super Bowl'da fragmanı gösterilerek tanıtıldı. Filmin gösterime girmesine sadece birkaç ay kalmışken, filmin ismi sadece ''Jason Bourne'' olacak. 30 saniyelik fragmanda, Damon kötü …

Bourne geri  dönüyor, hem de hiç  olmadığı kadar muhteşem bir şekilde.

1-matt-damon-in-bourne-5

Matt Damon’un, Jason Bourne olarak dünyayı kurtarmasının üzerinden 10 yıl geçmişti ki, dünyaca ünlü  aksiyon serisinin 5. filmi, geçen gün yayınlanan Super Bowl’da fragmanı gösterilerek tanıtıldı. Filmin gösterime girmesine sadece birkaç ay kalmışken, filmin ismi sadece ”Jason Bourne” olacak.

2-matt-damon-in-bourne-5

3-matt-damon-in-bourne-5

4-matt-damon-in-bourne-5

5-matt-damon-in-bourne-5

30 saniyelik fragmanda, Damon kötü adamlarla motosikletin üstünde ya da motosikletsiz yüzleşmeye başlıyor. Unutmadan, klasikleşen dövüş sahnelerinden birkaçı da fragmana eklenmiş (tabi ki t-shirt’ü olmadan).

Yönetmen koltuğunda Paul Greengrass ve yardımcısı Christopher Rouse’ın, başrollerinde ise Matt Damon ve Julia Stiles’ın yer aldığı filmin 29 Temmuz’da Amerika’da gösterime girmesi bekleniyor.

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir