Haftanın En iyi Giyinen Erkeği

Hiç şüphesiz üzerinde gümüş dokuların bulunduğu kıyafetleriyle Eric Rutherford’a olan takıntımız devam ediyor. Hatta 100.000 instagram takipçisi de bizimle aynı fikirde olsa gerek. Large Magazine’in serbest yazarlarından Rutherford’un, Nick Graham’ın 2016 Sonbahar Kreasyonu’ndan çiçekli desenler sergileyeceği iddaaları kulislerde konuşuluyor. Tasarımcı Todd Snyder ile çekilmiş bu fotoğrafları iddaayı doğrular nitelikte. Takım elbisenin yanında, kalın çerçeve gözlükler …

Hiç şüphesiz üzerinde gümüş dokuların bulunduğu kıyafetleriyle Eric Rutherford’a olan takıntımız devam ediyor. Hatta 100.000 instagram takipçisi de bizimle aynı fikirde olsa gerek. Large Magazine’in serbest yazarlarından Rutherford’un, Nick Graham’ın 2016 Sonbahar Kreasyonu’ndan çiçekli desenler sergileyeceği iddaaları kulislerde konuşuluyor. Tasarımcı Todd Snyder ile çekilmiş bu fotoğrafları iddaayı doğrular nitelikte.

eric2

Takım elbisenin yanında, kalın çerçeve gözlükler ve Chelsea botlarını taşıyabilecek nadir insanlardan olan Rutherford, moda haftasında da tarzıyla ortalığı kasıp kavurdu. Rutherford after partied Johannes Huebl ve Colton Haynes ile birlikteydi.

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir