House Of The Dragon Eşcinsel Karakterini Tanıttı

House of the Dragon, eşcinsel karakter Laenor Velaryon'u mümkün olan en destansı şekilde tanıttı. HBO'nun sevilen dizisinin üçüncü bölümünde, Daemon Targaryen (Matt Smith) taht için savaşı kızıştırırken, önemli bir zaman atlaması ve bazı yaşlanmış karakterlerin tanıtımını gördük.  Yeni müdavimler arasında Laenor Velaryon (Theo Nate) da var. Lord Corlys Velaryon ve Prenses Rhaenys Targaryen'in oğlu olan …

House of the Dragon, eşcinsel karakter Laenor Velaryon’u mümkün olan en destansı şekilde tanıttı.

HBO’nun sevilen dizisinin üçüncü bölümünde, Daemon Targaryen (Matt Smith) taht için savaşı kızıştırırken, önemli bir zaman atlaması ve bazı yaşlanmış karakterlerin tanıtımını gördük. 

Yeni müdavimler arasında Laenor Velaryon (Theo Nate) da var. Lord Corlys Velaryon ve Prenses Rhaenys Targaryen’in oğlu olan Laenor, bir önceki bölümde henüz çocuk olmasına rağmen ailesi tarafından kralın gelini yapılmaya çalışılan Laena’nın ikiz kardeşidir.

Laenor, Stepstones savaşı sırasında ejderhası Seasmoke’un üzerinde şık bir şekilde Ejderha Evi’ne gönderildi.

Bölümde ona George RR Martin’in kitap serisinde sevgilisi olduğu kesinleşen Sör Joffrey Lonmouth (Solly McLeod) da katıldı.

Daemon’u ölümcül yenilgiden kurtarırken ortaya çıkması hayranlarını sevindirdi.

“Ejderhanın üzerinde siyahi bir eşcinsel var!” diye yazan bir hayran, “House of the Dragon’u kullanarak The Rings of Power ve Sandman gibi diğer fantastik dizileri çeşitlilikleri nedeniyle eleştiren bağnaz züppeler için ağlayın” dedi.

Bu çıkış, bazı izleyicilerin Amazon’un Yüzüklerin Efendisi’ndeki çeşitlilikle ilgili tepkilerinin ardından geldi: Rings of Power ve Netflix’in The Sandman’indeki çeşitlilikle ilgili tepkilerin ardından geldi. Her iki dizide de farklı ırk ve cinsel yönelimden karakterler yer alıyor.

https://twitter.com/selletargaryen/status/1566619924625510400?s=46&t=7rgDJWw4PYFI-rWyuHP_rA

Ancak Laenor epik fantezi karakterleri arasına katılırken, çoğunluk böylesine güçlü bir ejderha binicisi görmekten heyecan duyuyor.

“Ejderhaya binen güçlü bir eşcinsel karakter! Laenor Valeryon günü kurtardı!”

Laenor’un kaderinde Prenses Rhaenyra (Milly Alcock) ile evlenecek olmasına rağmen, House of the Dragon’un son bölümünde daha saf bir enerji yayıyordu.

Babası ona şöyle dediğinde: “Seni mutlu görmek istiyorum,” dediğinde Rhaenyra basitçe cevap verdi: “Bunu bir erkeğin yapacağını mı düşünüyorsun?”.

https://twitter.com/valyrianglass/status/1566724396466970625?s=46&t=-0iLHeufyYO-S3vdg25MeA

Eğer Rhaenyra ve Laenor dizide bir araya gelirlerse, Game of Thrones tarihinin en tuhaf çifti için bir mücadelemiz olabilir.

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir