CMBYN’in Yönetmeni, “Timothee ile Devam Filmi Gelebilir”

"Bu daha çok Elio'nun günlükleri gibi..” Büyük beğeni toplayan eşcinsel romantizm filmi Call Me By Your Name'in yönetmeni Luca Guadagnino, 2017 yapımı filmin devamını çekmek istediğini ve Timothée Chalamet'nin başrole dönmesini istediğini söyledi. CMBYN, André Aciman'ın romanından uyarlandığı için gösterime girdiğinde olumlu karşılanmıştı. Filmde Chalamet, Armie Hammer'ın canlandırdığı babasının öğrencisi Oliver'a aşık olan genç Elio …

“Bu daha çok Elio’nun günlükleri gibi..”

Büyük beğeni toplayan eşcinsel romantizm filmi Call Me By Your Name’in yönetmeni Luca Guadagnino, 2017 yapımı filmin devamını çekmek istediğini ve Timothée Chalamet’nin başrole dönmesini istediğini söyledi.

CMBYN, André Aciman’ın romanından uyarlandığı için gösterime girdiğinde olumlu karşılanmıştı. Filmde Chalamet, Armie Hammer’ın canlandırdığı babasının öğrencisi Oliver’a aşık olan genç Elio rolündeydi.

Telluride Film Festivali’nde konuşan Guadagnino bir devam filmi çekmek istediğini doğruladı, ancak bu terminolojiye katılmadı. 

“Devam filmi bir Amerikan kavramıdır. Bu daha çok Elio’nun günlükleri gibi, bu genç çocuğun bir erkeğe dönüşmesinin günlükleri gibi. Bu benim yapmak istediğim bir şey.”

Guadagnino ve Chalamet, CMBYN’de Elio’nun sempatik babasını canlandıran Michael Stuhlbarg’ın da rol aldığı Bones and All’da da işbirliği yapmışlardı. 

Chalamet hakkında konuşan İtalyan yönetmen şunları söyledi: “Timothée’yi başarısının zirvesindeyken bırakıp dört yıl sonra bulmuş değilim. Yakın olmaya devam ettik. Birlikte çalışana kadar bekleyecek fazla zaman olmadığını biliyordum ama sadece doğru proje için zamanı kolluyoruz.”

Geçtiğimiz Haziran ayında Guadagnino, CMBYN’in devamı için umutları azaltarak, proje için kalbinin “hala orada” olduğunu ancak çok meşgul olduğunu söyledi ve Bones and All’dan sonra, “Umarım yakında Scarface’i yapacağım ve birçok projem var. Bu yüzden Atlantik’in bu tarafına ve yapmak istediğim filmlere odaklanacağım” dedi.

Bundan önce yönetmen, hem Chalamet hem de Hammer’ın kendi rollerine dönmekle ilgilendiklerini belirtmeleriyle projenin devam ettiğini belirtmişti.

O zamandan bu yana Chalamet, Dune ve yakında gösterime girecek Willy Wonka gibi epik filmlerde rol almaya devam ederken, Hammer’ın kariyeri, reddettiği tecavüz ve yamyamlık iddialarının ardından düşüşe geçti.

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir