İzleyin: Jonathan Groff ve Ben Aldridge, Shyamalan’ın Yeni Korku Filminde İki Eşcinsel Babayı Oynuyor

Jonathan Groff ve Ben Aldridge bize görmek istediğimiz kuir korkuyu veriyor! M. Night Shyamalan'ın yeni filmi Knock at the Cabin'de iki oyuncu, küçük kızlarıyla birlikte ormandaki kulübelerine basit bir gezi olacağını düşündükleri bir yolculuğa çıkan evli bir çift babayı canlandırıyor. Ne yazık ki işler oradan sonra tamamen rayından çıkıyor. 2018'in çok satan romanı Dünyanın Sonundaki …

Jonathan Groff ve Ben Aldridge bize görmek istediğimiz kuir korkuyu veriyor!

M. Night Shyamalan’ın yeni filmi Knock at the Cabin’de iki oyuncu, küçük kızlarıyla birlikte ormandaki kulübelerine basit bir gezi olacağını düşündükleri bir yolculuğa çıkan evli bir çift babayı canlandırıyor. Ne yazık ki işler oradan sonra tamamen rayından çıkıyor.

2018’in çok satan romanı Dünyanın Sonundaki Kulübe’den uyarlanan filmin senaryosu Shyamalan, Steve Desmond ve Michael Sherman’a ait. Shyamalan aynı zamanda yönetmen.

Filmin açıklamasında, “Uzak bir kulübede tatil yapan genç bir kız ve ailesi, kıyameti önlemek için aileden akıl almaz bir seçim yapmalarını isteyen dört silahlı yabancı tarafından rehin alınır” deniyor. “Dış dünyaya erişimi sınırlı olan aile, her şey kaybedilmeden önce neye inandıklarına karar vermek zorundadır.”

Yayınlanan ilk fragmanda, gizemli bir adam (Dave Bautista tarafından canlandırılan) ortaya çıkıp kızlarıyla konuşmaya başlayana kadar doğada harika vakit geçiren mutlu aileyi görüyoruz. Kısa süre sonra ormanda başka yabancılar da beliriyor ve birkaçı silah taşıyor.

Adam, “Görüyorsunuz, dördümüzün yapması gereken çok önemli bir iş var,” diyor. “Aslında bu, dünya tarihindeki en önemli iş olabilir.”

“Artık görmezden gelemeyeceğimiz bir emir haline gelen ortak bir vizyonla çağrıldık ve birleştik” diye devam ediyor. “Dördümüz kıyameti önlemek için buradayız. Aileniz korkunç bir karar vermek üzere seçildi. Eğer seçiminizi yapmazsanız, dünyanın sonu gelecek.”

Bu Shyamalan’dan bir hit gibi görünüyor. Bazı filmleri diğerlerine göre daha büyük başarılara imza atmış olsa da, Shyamalan  hâlâ günümüzün en iyi korku ve gerilim yönetmenlerinden biri.

Groff, Aldridge ve Bautista’nın yanı sıra filmde Nikki Amuka-Bird, Abby Quinn, Rupert Grint de rol alıyor.

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir