İzleyin: Velma’nın Yeni Scooby-Doo Filminde Lezbiyen Olduğu Doğrulandı!

Yıllardır süren spekülasyonların ardından Velma nihayet lezbiyen olarak tasvir edildi. Scooby Doo'nun Velma‘sı lezbiyen olarak açıldı. Yeni animasyon filmi Trick or Treat Scooby-Doo!'dan alınan kliplerde Velma'nın kostüm tasarımcısı Coco Diablo'ya aşık olduğu görülüyor ve hayranlar uzun süredir devam eden eşcinsel şüphelerinin doğru olduğuna seviniyor.  Uzun bir süredir Velma'nın arkasında toplanan hayranlar şimdi de çalışkan dedektifin …

Yıllardır süren spekülasyonların ardından Velma nihayet lezbiyen olarak tasvir edildi.

Scooby Doo’nun Velma‘sı lezbiyen olarak açıldı.

Yeni animasyon filmi Trick or Treat Scooby-Doo!’dan alınan kliplerde Velma’nın kostüm tasarımcısı Coco Diablo’ya aşık olduğu görülüyor ve hayranlar uzun süredir devam eden eşcinsel şüphelerinin doğru olduğuna seviniyor. 

Uzun bir süredir Velma’nın arkasında toplanan hayranlar şimdi de çalışkan dedektifin eşcinsel olmasından duydukları memnuniyeti paylaşıyorlar.

İnternette paylaşılan klipler arasında Velma, Coco Diablo ona “sevimli olan” diye seslendiğinde baygınlık geçirirken (ve neredeyse erirken) görülebiliyor.

Guardians of the Galaxy filminin yapımcısı James Gunn 2020 yılında, 2002 yapımı canlı aksiyon filmi Scooby-Doo’nun senaryosuna “açıkça eşcinsel” bir Velma yazdığını, ancak karakterin cinselliğinin stüdyo tarafından “sulandırıldığını” söylemişti.

Aynı yıl, son Scooby-Doo uyarlaması Scoob’un yönetmeni ve Scooby Doo’nun yapımcısı Tony Cervone! Mystery Incorporated’ın yapımcısı Tony Cervone, Velma’nın gökkuşağı fonunda başka bir kadınla kollarını birleştirdiği bir Instagram Pride gönderisi paylaştı.

https://www.instagram.com/p/CPn2GiujU-M/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Gönderinin başlığında şöyle yazıyordu: “Elbette Velma Dinkley’nin her versiyonunu temsil etmiyorum ama bunu temsil eden kilit kişilerden biriyim.”

“Cervone sözlerine şöyle devam etti: “On yıl önce niyetimizi olabildiğince açık bir şekilde ortaya koymuştuk. “Hayranlarımızın çoğu bunu anladı. Anlamayanlara ise daha yakından bakmalarını öneririm.”

Velma’nın lezbiyenliğinin bu ifadeleri onlarca yıldır konuşulsa da, karakter ekranda eşcinselliğini hiç keşfetmedi.

Audie Harrison’ın Trick or Treat Scooby-Doo! filminde Mystery Inc. çetesi kötü şöhretli kostümlü suç örgütünün izini bulmuş olabilir ancak kısa süreli huzurları Scooby ekibinin tehditkâr doppelgänger hayaletleri tarafından bozulur.

Filmin özetinde “Klasik düşmanlar Cadılar Bayramı’nı tehdit etmek için Coolsville’de ortaya çıkıyor” deniyor. “Şimdi son alçağın maskesini düşürmek ve Cadılar Bayramı’nı kurtarmak işgüzar çocuklara ve onların beklenmedik yeni ortağı Coco’ya – düşüyor!”

Trick or Treat Scooby-Doo! şimdi Prime Video’da ve 14 Ekim’de HBO Max’te izlenebilir.

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir