Cardi B: Daha Fazla Gay Kulüplerine Gideceğim

Cardi B daha fazla gay kulübüne gitmek istiyor: "İnsanlar artık gelmiyor." Cardi B, alışkın olduğu mekanlara "insanlar gelmediği" için "gay kulüplerinde eğlenmeye başlayacağını” açıkladı. Twitter'da "Sanırım gay kulüplerine gitmeye başlayacağım," diye yazdı. "Kötü adam kulüplerine insanlar artık gelmiyor, herkes birbirine bakıyor ve bok gibi kokuyor." WAP hitmakerın hayranları Cardi'nin bu sözlerine yanıt vermekte gecikmedi ve …

Cardi B daha fazla gay kulübüne gitmek istiyor: “İnsanlar artık gelmiyor.”

Cardi B, alışkın olduğu mekanlara “insanlar gelmediği” için “gay kulüplerinde eğlenmeye başlayacağını” açıkladı.

Twitter’da “Sanırım gay kulüplerine gitmeye başlayacağım,” diye yazdı. “Kötü adam kulüplerine insanlar artık gelmiyor, herkes birbirine bakıyor ve bok gibi kokuyor.”

WAP hitmakerın hayranları Cardi’nin bu sözlerine yanıt vermekte gecikmedi ve bir hayranı Cardi’ye “gay kulübünde hayatını kazanmanın tek yolu bir vogue gecesine gelmektir lmao” dedi.

2017’de Offset ile evlenen yıldız, daha önce kendisini biseksüel olarak tanımladığını ve kadınlarla çıktığını söylemişti.

Geçtiğimiz ay ise, aynı cinsiyetten biriyle hiç ilişki yaşamadığını iddia eden bir tweet’e yanıt verdi.

Twitter’da, “Sen doğmadan önce sürtükleri yedim ….. Üzgünüm bunu sana kanıtlayacak razr telefon resimlerim yok” diye yazdı.

Cevabı o zamandan beri 100.000’den fazla kez beğenildi.

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir