Heartstopper Yıldızı Kit Connor Biseksüel Olarak Açıldı

Heartstopper yıldızı Kit Connor, hayranlarının baskısından sonra biseksüel olarak açılmak zorunda kaldı. Twitter'a giren oyuncu, haberi kısa bir tweetle açıkladı. "Bir dakikalığına geri dön. Biseksüelim. 18 yaşındaki bir çocuğu açılmaya zorladığın için tebrikler” diye yazdı. “Bazılarınızın gösterinin amacını kaçırdığını düşünüyorum. Hoşçakalın." Tweet'i attıktan kısa bir süre sonra, bir dizi hayran ve meslektaşı, Connor’a desteklerini göstermek …

Heartstopper yıldızı Kit Connor, hayranlarının baskısından sonra biseksüel olarak açılmak zorunda kaldı.

Twitter’a giren oyuncu, haberi kısa bir tweetle açıkladı.

“Bir dakikalığına geri dön. Biseksüelim. 18 yaşındaki bir çocuğu açılmaya zorladığın için tebrikler” diye yazdı. “Bazılarınızın gösterinin amacını kaçırdığını düşünüyorum. Hoşçakalın.”

https://twitter.com/kit_connor/status/1587218539236188160?s=20&t=CWozHdiqSV37SxU34s3WCw

Tweet’i attıktan kısa bir süre sonra, bir dizi hayran ve meslektaşı, Connor’a desteklerini göstermek için profiline akın etti.

Bir takipçi şunları yazdı: “Böyle olduğu için çok üzgünüm. Bunu hiç hak etmiyorsun. Seninle sonsuz gurur duyuyorum ve sana tüm sevgilerimi gönderiyorum xx.”

Başka bir hayran tweet attı: “Bu korkunç.  Çok üzgünüm Kit. Kendi şartlarına uygun olmadıkça ve açılmaya hazır olmadıkça hiç kimse kendi başına açılmak zorunda kalmamalı. Seni seviyoruz. Sen çok daha iyisini hak ediyorsun.”

Heartstopper’ın yaratıcısı Alice Oseman’da duygularını şöyle yazıya döktü,

 “İnsanların Heartstopper’ı nasıl izleyip sonra da keyifle cinsellik hakkında spekülasyon yaparak ve klişelere dayalı yargılarda bulunarak vakit geçirebildiğini gerçekten anlamıyorum. Umarım tüm bu insanlar utanmışlardır. Kit, sen harikasın.”

Peki daha önce neler oldu? Hayranlar, A Cuban Girls Guide to Tea and Tomorrow’da rol aldığı arkadaşı Maia Reficco ile arasında spekülasyonlar yapmaya başladıktan sonra, sevilen yeteneği “queerbaiting” yapmakla suçladılar.

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir