Elliot Page ve Mae Martin Beraberler Mi?

İkili geçtiğimiz günlerde kırmızı halıda birlikte boy göstererek hayranlarının flört edip etmediklerini merak etmelerine yol açtı. Oyuncular hafta sonu Los Angeles'ta düzenlenen LACMA Sanat + Film Galası'na katıldı ve kırmızı halı fotoğrafları ile sosyal medya paylaşımları, flört ediyor olabileceklerine dair spekülasyonlara yol açtı. Martin, bu hafta başında ikilinin Gucci takım elbiseli fotoğraflarını içeren bir Instagram …

İkili geçtiğimiz günlerde kırmızı halıda birlikte boy göstererek hayranlarının flört edip etmediklerini merak etmelerine yol açtı.

Oyuncular hafta sonu Los Angeles’ta düzenlenen LACMA Sanat + Film Galası’na katıldı ve kırmızı halı fotoğrafları ile sosyal medya paylaşımları, flört ediyor olabileceklerine dair spekülasyonlara yol açtı.

Martin, bu hafta başında ikilinin Gucci takım elbiseli fotoğraflarını içeren bir Instagram gönderisine “Kralım @elliotpage beni dışarı çıkardı” başlığını attı.

https://www.instagram.com/p/CknR-fcsDXR/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Page ayrıca sosyal medya platformunda Martin ile geçirdiği gece hakkında paylaşımda bulunarak etkinliğin sponsoru Gucci’ye teşekkür etti.

https://www.instagram.com/p/Ckqybx7uX_s/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Ancak Martin’in paylaşımındaki #t4t hashtag’i, Netflix’in Feel Good dizisinin nonbinary yaratıcısının Page’den “kralları” olarak bahsetmesi bir yana, hayranların ikiliyi bir araya getirmesine neden oldu.

Glamour’un belirttiği gibi, #t4t “trans için trans” anlamına geliyor ve genellikle diğer translarla çıkmayı tercih eden bir transseksüel kişiyi ifade ediyor.

Her iki oyuncu da henüz spekülasyonlar hakkında yorum yapmadı, ancak yıllardır arkadaşlar. 2021 tarihli bir New York Times profilinde Martin, Page ile ikisi de 19 yaşındayken bir barda tanıştıklarını hatırlıyor. Temmuz 2021’de her ikisi de içki içerken çekilmiş bir fotoğraflarını paylaşmış, Page fotoğrafın altına “Bu kalp yakan adamla takılıyorum” yazarken Martin de Umbrella Academy yıldızını “gerçek bir aygır” olarak nitelendirmişti.

https://www.instagram.com/p/CRsdYr5he-_/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Ertesi ay Martin, ikilinin eşleşen dövmeler yaptırırken çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı.

https://www.instagram.com/p/CSwr5L_M3s7/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

2020’de transseksüel olarak açılan Page, 2021’in başlarında eşi dansçı Emma Portner’dan boşanmak için dava açtı. Bu yaz, daha sonra silinen bir Instagram gönderisinde ilk kez bir flört uygulamasına kaydolduğunu açıkladı. Page aynı sıralarda yeni bir pasaport fotoğrafı paylaştığında, Martin cilveli bir “Evet lütfen efendim” yorumunda bulundu.

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir