Kit Connor: Daha Fazla Biseksüel Temsiline İhtiyacımız Var

Heartstopper oyuncusu, "Burası çok büyük bir topluluk ama gerçekten çok fazla temsil edilmiyoruz," dedi. Kit Connor medyada daha fazla biseksüel görmek istiyor. Netflix'in popüler dizisi Heartstopper'da biseksüel bir genci canlandıran Connor, kendisi gibi insanların temsil edilmediğini gördüğünde biseksüel toplumun bir üyesi olarak nasıl hissettiğini anlattı. Yorumlar Connor’ın Heartstopper'ın diğer yıldızı Joe Locke ile birlikte Eleştirmenlerin …

Heartstopper oyuncusu, “Burası çok büyük bir topluluk ama gerçekten çok fazla temsil edilmiyoruz,” dedi.

Kit Connor medyada daha fazla biseksüel görmek istiyor.

Netflix’in popüler dizisi Heartstopper’da biseksüel bir genci canlandıran Connor, kendisi gibi insanların temsil edilmediğini gördüğünde biseksüel toplumun bir üyesi olarak nasıl hissettiğini anlattı.

Yorumlar Connor’ın Heartstopper’ın diğer yıldızı Joe Locke ile birlikte Eleştirmenlerin Seçimi Ödülleri panelinde konuşurken geldi.

Twitter’da dolaşan bir klipte Connor, “Bence biseksüel topluluğu, özellikle erkek biseksüel karakterler olmak üzere, gerçekten şok edici derecede az temsil edilen bir topluluk” dedi.

“Bu şok edici çünkü LGBTİ+ topluluğunun büyük bir kısmı biseksüel insanlardan oluşuyor” diye devam etti. “Bu çok büyük bir topluluk ama gerçekten çok fazla temsil edilmiyoruz.”

“Bu tür anlar, eğer bir anlam ifade ediyorsa, karakterin ana arkı gibi hissettiriyor” diye devam etti. “Bu sadece başka bir erkeğe ilgi duyan bir erkek olup olmadığınızı anlamak değil, aynı zamanda, bilirsiniz, cinselliği hakkında daha önce düşündüğü her şeyin aniden geçersiz olup olmadığını ya da bunun hala kabul etmek istediği bir şey olup olmadığını keşfetmektir. Ve bence bu çok sık görülmeyen bir şey.”

Connor, daha önce hayranları ve izleyicilerin kendisini eşcinsel bir karakteri canlandırıp gerçek hayatta bir kadın rol arkadaşıyla el ele tutuşarak “queerbaiting” yapmakla suçlamasının ardından açılmak zorunda kalmıştı.

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir