İzleyin: The 1975 Solisti Matty Healy Sahnede Erkek Hayranıyla Öpüştü

Ancak bu Healy'nin konser sırasında bir erkeği ilk öpüşü değil. Grubun şu anda devam etmekte olan At Their Very Best Kuzey Amerika Turnesi kapsamında arka arkaya verdiği konserlerde The 1975 solisti heyecanlı hayranlarıyla dudak dudağa geldi ve bu kez öpüşme başka bir erkekle oldu. Grup "Robbers" şarkısını seslendirirken Healy bir hayranını buldu ve onu sahneye …

Ancak bu Healy’nin konser sırasında bir erkeği ilk öpüşü değil.

Grubun şu anda devam etmekte olan At Their Very Best Kuzey Amerika Turnesi kapsamında arka arkaya verdiği konserlerde The 1975 solisti heyecanlı hayranlarıyla dudak dudağa geldi ve bu kez öpüşme başka bir erkekle oldu.

https://twitter.com/viralmaterialz/status/1596798676264898560?s=46&t=3fBttGTc7p9stutyD1Zw4Q

Grup “Robbers” şarkısını seslendirirken Healy bir hayranını buldu ve onu sahneye çıkardı. Kısa bir yavaş dansın ardından ikili tutkulu bir öpücük için eğildi ve hayranı kocaman bir sırıtışla baş başa bıraktı.

Hayran uzaklaştığında, Healy onu bir kez daha öptü ve güvenliğin onu sahneden çıkarmasına izin verdi.

Bu Healy’nin ilk kez yaptığı bir şey değil. Healy 2019’da, eşcinselliğin yasadışı olduğu ve on yıla kadar hapisle cezalandırıldığı Dubai’deki bir konserde erkek bir hayranıyla öpüşmüştü.

Healy sahnede erkeklerle öpüşmeye devam etmekten mutlu olsa da kendini eşcinsel olarak tanımlamıyor. Attitude’a verdiği demeçte “Ben her şeyi nesnel olarak güzel görüyorum, dolayısıyla erkekler de nesnel olarak güzel olabilir” dedi. “Bazen erkekleri görüyorum ve ‘F*ck me, he’s peng!’ diyorum.”

“O zaman cinsellik benim için değişiyor çünkü güzel erkekleri öpebilirim ve öptüm de ama onlarla yatmak istemiyorum. Konu (seks) olduğunda benim için her şey bitiyor.”

Cinsellik konusundaki açık fikirli tutumunun yetiştirilme tarzından kaynaklandığını söylüyor. Anne ve babası aktör Tim Healy ve eski Coronation Street yıldızı Denise Welch’in geniş bir eşcinsel arkadaş grubu varmış.

“Annemin ekibi Groucho Club’ın gay ‘Illuminati’si gibiydi. On beş yaşıma kadar hatırlayamadığım kadar çok kez barda yatmıştım,” diyor.

“Gerçek hayatta seksi bir öpücüğü ilk kez iki erkek arasında fark ettim,” diye devam etti. “Bir gösteride dansçı olan annemin arkadaşlarıydı. Geriye dönüp baktığımda, bunlar insanlar için gerçekten biçimlendirici deneyimler çünkü ‘normal’ olarak tanımladığınız şey bu.”

The 1975 turnesine Los Angeles’ta devam edecek. Sahneye çağrılan şanslı hayran siz olacak mısınız?

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir