Dizinin Yaratıcılarına Göre Wednesday & Enid Romantizmi Masadan Kalkmıyor

"Bir yol haritamız var ve bu harita boyunca sizi beklenmedik yönlere götürecek rotalarımız olsun istiyoruz. Bu yüzden her şeye açığız." Netflix'in Wednesday'i yılın en büyük dizilerinden biri oldu, ancak hiç kuir içeriğe sahip olacak mı? Netflix'in Addams Family spinoff dizisi bu sonbaharda yayıncının gelmiş geçmiş en popüler dizilerinden biri haline geldi. Dizide, Wednesday'in kanon romantizmi …

“Bir yol haritamız var ve bu harita boyunca sizi beklenmedik yönlere götürecek rotalarımız olsun istiyoruz. Bu yüzden her şeye açığız.”

Netflix’in Wednesday’i yılın en büyük dizilerinden biri oldu, ancak hiç kuir içeriğe sahip olacak mı?

Netflix’in Addams Family spinoff dizisi bu sonbaharda yayıncının gelmiş geçmiş en popüler dizilerinden biri haline geldi. Dizide, Wednesday’in kanon romantizmi ve flörtleri Tyler ve Xavier ile olsa da, hayranlar arasında en popüleri Wednesday ve onun parlak ve güneşli Nevermore Akademisi oda arkadaşı Enid.

Hayranlar dizinin fragmanından çok fazla safi titreşim alırken, birçoğu dizide sadece heteroseksüel flört olduğunu görünce üzüldü. En azından şu ana kadar.

The Hollywood Reporter dizinin yaratıcıları Al Gough ve Miles Millar ile Wednesday ve Enid arasındaki ilişki ve bu ilişkinin daha ileri boyutlara taşınma olasılığı hakkında konuştu. Geminin hayranları için iyi haber: bu hala mümkün.

“Al’ın da söylediği gibi, bu kardeşlik fikri dizinin temelini oluşturuyor” diyen Millar’a iki karakterin hayranları sorulduğunda şunları söyledi “Hiçbir şeyi göz ardı etmeyeceğiz ve tabii ki bazen karakterler kendilerini ortaya koyarlar ki bu da televizyonun sevdiğimiz eğlenceli yanı, organik bir yolculuk olması.”

“Bir yol haritamız var ve bu harita boyunca sizi beklenmedik yönlere götüren rotalarımız olsun istiyoruz. Bu yüzden her şeye açığız” diye devam etti.

Millar hayranlara hiçbir şey vaat etmediğini, sadece değişikliklere açık olduklarını vurguladı.

“Bu arkadaşlığı her yönden keşfetmek istiyoruz, ama bunu yapmayacağız, bazen hayranlar ve bunun gibi şeyler tarafından yanlış yönlendirilebilirsiniz, bu yüzden bu karakterlerin ve bu arkadaşlığın nasıl geliştiğini görmeye gerçekten açık olmak gerek” dedi. “Al’ın da söylediği gibi, bu dostluk bizim dizi vizyonumuzun anahtarı.”

İkinci sezon geldiğinde, hayranlar bu yeni değişikliklerden herhangi birinin eşcinsel bir yöne doğru gidip gitmediğini görmek zorunda kalacaklar. Enid ve Wednesday oyunun sonu olmasa bile, birbirlerine aşık olmaları dizi için harika bir olay örgüsü olurdu.

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir