Bu İki Evli Güzellik Kraliçesi Sosyal Medyayı Sallıyor!

Bu eski güzellik kraliçesi çiftini çok seviyoruz! Mariana Varela (Miss Universe Argentina 2019) ve Fabiola Valentín (Miss Grand Puerto Rico 2020) geçen yıl evlendiklerini açıkladıklarında iki yıllık ilişkilerini ortaya koymuşlardı. İki kadın Miss Universe yarışmasında tanıştı. "İlişkimizi gizli tutmaya karar verdikten sonra, özel bir günde kapılarımızı açtık," diye yazdı çift açılmaya karar verdiklerinde Instagram'da İspanyolca …

Bu eski güzellik kraliçesi çiftini çok seviyoruz!

Mariana Varela (Miss Universe Argentina 2019) ve Fabiola Valentín (Miss Grand Puerto Rico 2020) geçen yıl evlendiklerini açıkladıklarında iki yıllık ilişkilerini ortaya koymuşlardı. İki kadın Miss Universe yarışmasında tanıştı.

“İlişkimizi gizli tutmaya karar verdikten sonra, özel bir günde kapılarımızı açtık,” diye yazdı çift açılmaya karar verdiklerinde Instagram’da İspanyolca olarak. Bu iki yetenekli, başarılı, güzel kadın ve aşkları, hepimize daha iyi şeylerin mümkün olduğunu hatırlatıyor!

Varela ve Valentín’in fotoğraflarına göz atmak için ilerleyin! Tüm resimler @fabiolavalentinpr ve @marianajvarela adlı Instagram hesaplarından alınmıştır.

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir