Özleneceksin, Fırat San!

11 Şubat Perşembe 2016… Yeni bir gün, yeni bir konu, yeni bir proje umuduyla bütün olumsuzlukları kafamdan attım ve bilgisayarımın başına geçtim. Biraz çalıştım, birkaç işimi hallettim, sonra kendimi çok işe yaramış gibi hissedip ve bir ara vermem gerektiğine karar verdim. Ara dediğim de sosyal medya hesaplarımda neler oluyor, arkadaşlarım ne durumda (kim evlendi, kim …

11 Şubat Perşembe 2016…

Yeni bir gün, yeni bir konu, yeni bir proje umuduyla bütün olumsuzlukları kafamdan attım ve bilgisayarımın başına geçtim. Biraz çalıştım, birkaç işimi hallettim, sonra kendimi çok işe yaramış gibi hissedip ve bir ara vermem gerektiğine karar verdim.

Ara dediğim de sosyal medya hesaplarımda neler oluyor, arkadaşlarım ne durumda (kim evlendi, kim çocuk sahibi oldu gibi konular, bayağı bir ilgim dışında, ama öğreniyor ve dedikodusunu yapıyoruz, fena mı?) diyerek girdiğim facebook bu sefer beni gerçekten benden aldı! Tepki veremeyerek, inanmaya oldukça zorlandım!

Fırat San, ölmüş!

Davulcu, DJ, menajer, dünya üzerinde tanıyabileceğiniz en naif ve zeki insanlardan biri..idi…

Fırat’ın facebook hesabından 90’lı yılların en ünlü isimlerinden organizatör Ahmet San’ın (Fırat’ın amcası) yaptığı açıklamaya göre yeğeni Fırat San’ın cenaze namazı 12 Şubat Cuma günü ikindi namazında kılınacak, defni ise İzmir’de Cumartesi günü öğle namazı saatinde Kokluca Mezarlığı’nda olacak.

Gel de çalış…Gel de odaklan…

Durduk yerde lenfoma yüzünden aramızdan ayrılan bir Fırat San var…

Ben bu durumdaysam çok daha yakın arkadaşları ne durumdadır, kim bilir… Fırat’a klasik bir Depeche Mode şarkısı armağan etmektense bir tık daha farklı ve anlamlı olsun diye başka bir şarkı armağan etmek istiyorum. “Dude, you’ll be missed!”

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir