Monsters Dizisinin Yıldızına, “Eşcinsel Sesi “nin Kariyerini Mahvedeceği Söylenmiş!

Netflix'in en büyük yıldızlarından biri olduğunuzu ve bir oyuncu koçunun size gerçek sesinizi kullanmamanızı, çünkü kulağa çok “eşcinsel”geldiğini söylediğini hayal edin. Şu anda “Monsters” dizisinde Erik Menendez rolüyle çıkış yapan 28 yaşındaki Cooper Koch için durum böyle: Koch şu anda, Lyle ve Erik Menendez'in Hikayesi'ndeki Erik Menendez rolünün tadını çıkarıyor. Netflix'te bir aydan uzun bir …

Netflix’in en büyük yıldızlarından biri olduğunuzu ve bir oyuncu koçunun size gerçek sesinizi kullanmamanızı, çünkü kulağa çok “eşcinsel”geldiğini söylediğini hayal edin.

Şu anda “Monsters” dizisinde Erik Menendez rolüyle çıkış yapan 28 yaşındaki Cooper Koch için durum böyle: Koch şu anda, Lyle ve Erik Menendez’in Hikayesi’ndeki Erik Menendez rolünün tadını çıkarıyor.

Netflix’te bir aydan uzun bir süre ilk 10’da kalan dizi, 1989’da dünyayı şok eden gerçek hayattaki çifte cinayet vakasını yeniden inceliyor.  Model ve oyuncu, daha önceki bir oyuncu koçunun gerçek sesinden nefret ettiğini söyledi.

Elbette oyuncu koçu ona sesini gizlemesini çünkü “eşcinsel gibi görünmenin” Hollywood’da başarılı olma şansına zarar vereceğini söylemiş.

Entertainment Weekly’nin haberine göre Koch Cohen’e şunları söyledi:

“O zaman çok şaşırmıştım. Daha ders başlamadan önceydi ve sonra derse girmek zorunda kaldım. Daha sonra tüm sınıfa aramızda geçen konuşmayı anlatmaya başladı ve tüm öğrenciler bana ‘Aman Tanrım’ der gibi bakıyordu. Sınıfı terk ettim, çünkü hiçbir iyi öğretmen öğrencisini kendinden utandırmamalıdır.”

Dramatik olmaya devam edersek, “eşcinsel sesi” tam olarak nedir? “Gay” sesi neye benzer? Tüm sesler farklıdır ve bazı seslerin diğerlerinden daha derin olduğunu bilirsiniz. Birini sesine göre yargılamak tehlikeli ve yanlıştır.

En azından Cooper bu görüşü ciddiye almadı. Birkaç korku filminde, birkaç Noel filminde, bir Miley Cyrus müzik videosunda rol almaya devam etti ve şu anda United Talent Agency ile anlaşmalı.

Ayrıca, tabii ki çok başarılı.

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir