13 Reasons Why Yıldızı Brandon Flynn Evlendi

Görünüşe göre 13 Reasons Why yıldızı Brandon Flynn ve yazar Jordan Tannahill'i tebrik etmek gerekiyor! Sosyal medya paylaşımlarına göre, 31 yaşındaki Flynn ve 36 yaşındaki Tannahill, birkaç yıllık flörtün ardından bu ayın başlarında 12 Ekim'de evlendi! Düğüne ait görüntü ve videolar sosyal medyada paylaşıldı ve ikilinin New York'taki St Mark's Church-in-the-Bowery'de evlendikleri ortaya çıktı. Görüntülere …

Görünüşe göre 13 Reasons Why yıldızı Brandon Flynn ve yazar Jordan Tannahill’i tebrik etmek gerekiyor!

Sosyal medya paylaşımlarına göre, 31 yaşındaki Flynn ve 36 yaşındaki Tannahill, birkaç yıllık flörtün ardından bu ayın başlarında 12 Ekim’de evlendi!

Düğüne ait görüntü ve videolar sosyal medyada paylaşıldı ve ikilinin New York’taki St Mark’s Church-in-the-Bowery’de evlendikleri ortaya çıktı.

Görüntülere göre Flynn ve Tannahill siyah deri ve dantelle evlendi. Her iki damat da önünde iki beyaz gül bulunan şeffaf bir bluzun üzerine deri ceket giydi ve Tannahill deri pantolon giyerken Flynn deri bir kilt’i tercih etti.

Düğün Flynn’in doğum günü olan 11 Ekim’den bir gün sonra gerçekleşti. Görüntülerden birinde Flynn’in göğsünde kalbinin üzerinde dikenli telden yapılmış bir kalp ve içinde muhtemelen Brandon ve Jordan’ın baş harfleri olan “B+J” dövmesi olduğu görülüyor.

Ailenin yanı sıra 13 Reasons Why oyuncusu Alisha Boe, sanatçı Jenkin van Zyl, aktör Julio Torres, The Gilded Age yıldızı Morgan Spector ve film yapımcısı Kevin Rios gibi çiftin arkadaşları da bu mutlu günü kutlamak için oradaydı.

Flynn, 13 Reasons Why’da rol aldığından beri Hellraiser ve The Senior filmlerinin yanı sıra Ratched ve Manhunt dizilerinde de rol aldı.

Kanadalı bir yazar ve senarist olan Tannahill, kısa bir süre önce The Listeners adlı romanını Rebecca Hall’un başrolünü oynadığı sınırlı bir diziye uyarladı. Dizi bu yılın sonlarında BBC One’da yayınlanacak.

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir