Troye Sivan Celvin Klein’larını Giyip Evlilik Eşitliğini Savundu

Avusturalyalı pop yıldızı #mycalvins etiketiyle yürütülen kampanyada insanları Celvin Klein'ları üzerlerindeyken ne istiyorlarsa onu yapmaları konusunda dokunaklı bir gay eşitliği mesajıyla cesaretlendirdi. Justin Bieber "Celvin Klein'larım üzerimdeyken uyumayı severim" yazadursun, görünen o ki Troye evlilikte eşitliği desteklemek istemiş. Ne çocuk ama değil mi? i support marriage equality in #mycalvins ? @calvinklein (photo by @ben_vogel) Troye Sivan …

Avusturalyalı pop yıldızı #mycalvins etiketiyle yürütülen kampanyada insanları Celvin Klein’ları üzerlerindeyken ne istiyorlarsa onu yapmaları konusunda dokunaklı bir gay eşitliği mesajıyla cesaretlendirdi.

Justin Bieber “Celvin Klein’larım üzerimdeyken uyumayı severim” yazadursun, görünen o ki Troye evlilikte eşitliği desteklemek istemiş. Ne çocuk ama değil mi?

i support marriage equality in #mycalvins ? @calvinklein (photo by @ben_vogel)

Troye Sivan (@troyesivan) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

Youth şarkısının klibinde aşkı bir erkekte bulurken izlediğimiz Sivan, geçtiğimiz günlerde de LGBT ile ilgili pozitif söylemlerde, yaklaşımlarda bulunmanın kafası karışık hisseden genç bireyler için öneminden bahsetmişti.

Troye kendisinin de bu konudaki desteklerinin sebebini şu şekilde açıkladı: “Daha gençken televizyonda öpüşen gay bir çift gördüğümde iki şey düşündüğümü hatırlıyorum: Birincisi onlarda bir miktar kendimi gördüm. İkincisi ise dışarda benim gibi insanların olduğunu bilmek beni çok rahatlattı ve üzerimde önemli bir etkisi oldu. Ben de bu sebeple kendi platformumda elimden geldiğince konu üzerinde durmaya çalışıyorum”.

Kaynak

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir