Yakışıklı Mahkum Sonunda Özgür

Geçtiğimiz sene çekilen sabıka kaydı fotoğrafındaki yakışıklılığı internet çapında bir fenomene dönüşen mahkum Jeremy Meeks, 27 aylık cezasının sonunda hapisten çıktı. Meeks geçen sene kanun dışı ateşli silah bulundurmaktan dolayı Stockton Polis Departmanı tutuklanmış, departmanın internette yayınladığı sabıka fotoğrafı 101.000 beğeni ve 12.700 paylaşım almıştı. Bir internet klasiği olan fotoğraf viral olduktan sonra Meeks ün kazandı. Hapis …

Geçtiğimiz sene çekilen sabıka kaydı fotoğrafındaki yakışıklılığı internet çapında bir fenomene dönüşen mahkum Jeremy Meeks, 27 aylık cezasının sonunda hapisten çıktı.

Meeks geçen sene kanun dışı ateşli silah bulundurmaktan dolayı Stockton Polis Departmanı tutuklanmış, departmanın internette yayınladığı sabıka fotoğrafı 101.000 beğeni ve 12.700 paylaşım almıştı. Bir internet klasiği olan fotoğraf viral olduktan sonra Meeks ün kazandı.

Hapis süresi devam ederken White Cross Management tarafından bir ajansa model olarak girmesi doğrultusundaki teklifi kabul eden Meeks, bu gün cezasını doldurarak tahliye edildi.

Genç baba, çevresine özgürlük haberini Instagram üzerinden paylaştığı gönderilerle iletti.

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir