Beyoncé Hayranlarına Kitap Önerdi

Yaklaşık bir senedir röportaj vermeyen Beyoncé, sanat ve kitaplar hakkında konuştu. Beyoncé çok nadir röportaj veriyor ve Instagram ve Tumblr paylaşımlarını da genellikle açıklama yazmadan koyuyor. Fakat, Diva yakın zamanda sanat ve kişisel ilhamlarını konu alan bir röportaj yaptı ve bu konularda önceden bilmediğimiz daha derin bilgiler verdi. Annesi hakkında: "Annem her zaman benim en …

Yaklaşık bir senedir röportaj vermeyen Beyoncé, sanat ve kitaplar hakkında konuştu. Beyoncé çok nadir röportaj veriyor ve Instagram ve Tumblr paylaşımlarını da genellikle açıklama yazmadan koyuyor. Fakat, Diva yakın zamanda sanat ve kişisel ilhamlarını konu alan bir röportaj yaptı ve bu konularda önceden bilmediğimiz daha derin bilgiler verdi.

Annesi hakkında: “Annem her zaman benim en büyük kahramanım oldu ve olmaya devam edecek. Bana her zaman başkalarını önemsemeyi, çok ve akıllıca çalışmayı öğretti. Annelik hakkında bildiğim her şeyi onun bana oluşturduğu örnekten öğrendim. Annem bana ve kardeşime güven aşıladı ve minnettar olmayı öğretti.”

İş etiği hakkında: “Zaman içinde; odaklanmak istediğim şeylere, kendi koyduğum zaman çerçevesi içinde odaklanmayı öğrendim. Artık başka birinin beklentilerine ya da baskısına göre çalışmak zorunda değilim. Zaten kedimi yeteri kadar baskılıyorum! Projelerime yüzde yüz dahil olmak istiyorum ve bunu
becerebilecek kadar şanslıyım.”

Kitap tavsiyesi hakkında: “Tüm genç hayranlarıma Marianne Schnall’ın  ‘What Will It Take to Make a Woman President’ kitabını okumalarını tavsiye ediyorum. Kitap; Maya Angelau, Gloria Steinem ve Melissa Etheridge gibi inanılmaz kadınların röportaj ve denemelerinden oluşuyor. Daha iyi bir lider olma yolunda size ilham verebilecek bir kitap.”

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir