Olly Alexander’ın ‘Olgun’ Aşkı

Şarkıcı 'Olgun' sevgisinden, müzik endüstrisinde açık gay olmaktan ve anksiyete & depresyon tedavisinden bahsetti. Years & Yaers'ın solisti Olly Alexander, eşcinsel rol modellere duyulan ihtiyaçtan, müziğinden ve 'Aşk'ından bahsetti. 'Desire' şarkısının Genderfluid'liği işleyen klibini yayınladıktan sonra Olly, müzik endüstrisinde açık gay olma konusunda konuştu. Eşcinsel temalı şarkı sözleri hakkında: "Şarkı sözlerim homoseksüel ilişkiler hakkında, çünkü …

Şarkıcı ‘Olgun’ sevgisinden, müzik endüstrisinde açık gay olmaktan ve anksiyete & depresyon tedavisinden bahsetti.

Years & Yaers’ın solisti Olly Alexander, eşcinsel rol modellere duyulan ihtiyaçtan, müziğinden ve ‘Aşk’ından bahsetti. ‘Desire’ şarkısının Genderfluid’liği işleyen klibini yayınladıktan sonra Olly, müzik endüstrisinde açık gay olma konusunda konuştu.

Eşcinsel temalı şarkı sözleri hakkında:

“Şarkı sözlerim homoseksüel ilişkiler hakkında, çünkü ben buyum. Benim için kendimi ifade edebiliyor olmak çok önemli. İnsanların bana gelip şarkılarımındaki cinselliğin onlara dokunduğunu söylemeleri gururumu okşuyor. Şu konuda Sam Smith’e saygı duyuyorum: O risk almaktan çekinen müzik piyasasında açık bir gay olup da hala satış yapılabildiğini gösterdi.”

‘Aşk’ı hakkında:

Konu erkek politikacılara geldiğinde Alexander iyice sola kayıyor. Hatta 66 yaşındaki İşçi Partisi lideri Jeremy Corbyn’e aşık olduğunu bile ekliyor: “Tam bir sol görüşlüyüm… Jeremy Corbyn’e bayılıyorum. Bu romantik politik fantazimin olması belki çok safça ama Corbyn’in her an bir protestoya katılacakmış gibi durmasına bayılıyorum”

Akli sağlığı hakkında:

“Tedavi sürecim hakkında çok konuşuyorum. İnsanlar bu konuda konuşmaktan çekiniyorlar. Ben de en başta tedavi görmekten utanmıştım çünkü beni ‘hastaymışım’ gibi hissettiriyordu.  Fakat, tedaviyi hayatınızın geri kalanı boyunca almanız gerekmiyor. Bu mükemmel insan olmaya çalışmak gibi bir şey değil. Belirli bir dönemi aşmakla, aklı bir kas gibi sağlıklı tutmakla alakalı.

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir