Trans Değilim Dedi!

Ünlü popçu Iggy Azelea ünlü olduktan sonra hakkında çıkan dedikodulara oldukça şaşırttığını belirtti. ‘Watch What Happens Live’de Andy Cohen'a konuşan Azelea, insanların kendisinin ünlü olmadan önce Corey adlı bir erkek olduğuna inanmaya başladıklarını söyleyerek ekledi: "Hayatımda duyduğum en saçma söylenti. 18 yaşıma bastığımda cinsiyet değişimi ameliyatı olduğumu, doğduğumda bir penisim olduğunu ve adımın Corey olduğunu …

Ünlü popçu Iggy Azelea ünlü olduktan sonra hakkında çıkan dedikodulara oldukça şaşırttığını belirtti.

‘Watch What Happens Live’de Andy Cohen’a konuşan Azelea, insanların kendisinin ünlü olmadan önce Corey adlı bir erkek olduğuna inanmaya başladıklarını söyleyerek ekledi:

“Hayatımda duyduğum en saçma söylenti. 18 yaşıma bastığımda cinsiyet değişimi ameliyatı olduğumu, doğduğumda bir penisim olduğunu ve adımın Corey olduğunu iddia ediyorlar.”

“Adım niye Corey olsun ki?”

“Muhtemelen adım Liam olurdu. Bu benim erkek adım. Annem hep erkek doğsaydım adımı Liam koyacağını söylerdi.”

Iggy-Azalea-Social

Fancy parçasıyla ünü dünyaya yayılan Azelea, cinsiyet değişimi ameliyatı olmadığını, kadın olarak doğduğunu ancak bazı kozmetik operasyonlar geçirdiğini belirtti.

Geçtiğimiz yıl Seventeen dergisine verdiği bir röportajında burnunu ve göğüslerini düzelttiğini belirten şarkıcı bunu “oldukça açıkça belli olan bir şey” diye nitelendirerek gizlemeye gerek duymadığını ekledi.

Yine geçtiğimiz yıl Iggy Azelea’nın küçük yaşlarda yaptığı  homofobik yorumların ortaya çıkması üzerine Azelea Pittsburg Pride’a katılmaktan vazgeçmiş, yerine etkinliğe Nick Jonas katılmıştı.

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir