Lezbiyenlikten 3 Yıl ‘Ceza’ Almış

‘Scientology Kilisesi’nin eski üyelerinden ve John Travolta, Tom Cruise gibi ünlülerin de yaşam koçluğunu yapmış olan Nora Crest, bir kadını öptüğü için 3 yıl ceza aldığını söyledi. Daily Mail’e konuşan 39 yaşındaki kadın, “Hayatımın en korkunç zamanlarıydı.” dedi. Yalnızca başka bir kadını arzuladığı için dövüldüğünü, itilip kakıldığını ve kiliseden ayrılmaya çalışırken ölmeye yaklaştığını da söyledi. …

‘Scientology Kilisesi’nin eski üyelerinden ve John Travolta, Tom Cruise gibi ünlülerin de yaşam koçluğunu yapmış olan Nora Crest, bir kadını öptüğü için 3 yıl ceza aldığını söyledi.

Daily Mail’e konuşan 39 yaşındaki kadın, “Hayatımın en korkunç zamanlarıydı.” dedi. Yalnızca başka bir kadını arzuladığı için dövüldüğünü, itilip kakıldığını ve kiliseden ayrılmaya çalışırken ölmeye yaklaştığını da söyledi.

Scientology Kilisesi kurucusu L. Ron Hubbard ise, homoseksüellik hakkındaki düşüncelerini “bir hastalık” olarak niteleyerek dile getirdi. Hubbard ayrıca bu hastalığın tedavi edilmesi gerektiğini de ekledi.

12654140_10153237637181714_8227810939406296656_n

Crest, Scientology Kilisesi’nde kaldığı sürece cinsel yönelimlerini “tedavi” etmek amacıyla yapılan pek çok eyleme maruz kalmış. “Yaptığımın yanlış olduğunu düşünmem için beynimi yıkadılar ve ayrılabilene kadar tam üç sene korkunç koşullarda yaşamak zorunda kaldım.” diyen Crest, Güney Kaliforniya’daki gizli bir çalışma kapmında ağır şartlarda yüzlerce kişi tarafından izlenerek yaşadığını da anlattı. Ranzalara tıkıştırılmış 33 kadınla aynı koğuşta kaldığını, günde yalnızca 20 dakika yemek ve 30 dakika temizlik için zaman ayrıldığını ve tüm gün boyunca dinlendirilmeksizin çalıştıklarını da ekleyen Crest, “Kendinize yapılanları hakettiğinizi, değersiz bir pislik olduğunuzu düşündürüyorlar size.” dedi.

Yemek dağıtımında hayvanlar gibi birbirleriyle kavga etmek zorunda bırakılmalarından, insanlık dışı koşullarda yaşatılmalarına kadar pek çok şeyi anlatan Crest, kaçmaya da çalıştığını fakat yakalanarak vahşice dövüldüğünü de anlatıyor.

Şimdi kocasıyla birlikte hayatına devam eden Crest, “Kesinlikle söyleyebilirim ki kocamla evlenmek ve çocuk sahibi olmak hayatımı kurtardı. Bunlar başka birinin daha başına gelmemeli. Bu nedenle susmamaya karar verdim.” dedi.

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir