Haftanın En Şık Giyinen Erkeği: RJ King

Her gece smokin ve papyon giymeye uygun olmayabilir. New York'ta Salvatore Ferragamo adlı dükkanda bir etkinliğe katılan model RJ King, daha gündelik görünümüyle Met Gala'daki birçok kişiyi solladı. Tüm kıyafetleri Ferragamo'dan olan King, tuğla kırmızısı pantolonunu çikolata kahvesi ayakkabılarıyla ve çizgili t-shirtünün üzerine aldığı lacivert blazer ceketiyle tamamlamış. Renklerin bu şekilde kullanımı oldukça göze çarpan …

Her gece smokin ve papyon giymeye uygun olmayabilir.

New York’ta Salvatore Ferragamo adlı dükkanda bir etkinliğe katılan model RJ King, daha gündelik görünümüyle Met Gala’daki birçok kişiyi solladı.

Tüm kıyafetleri Ferragamo’dan olan King, tuğla kırmızısı pantolonunu çikolata kahvesi ayakkabılarıyla ve çizgili t-shirtünün üzerine aldığı lacivert blazer ceketiyle tamamlamış. Renklerin bu şekilde kullanımı oldukça göze çarpan bir görünüm yaratmış, iyi bir manada tabii ki. Çizgili t-shirt de ikinci bir göz atmaya değer duruyor ve gündelik hava katmasından dolayı önemli.

King’in Instagram‘ını takip edenler bu kombinden haberdarlar ama artık herkesin bu modeli tanıma vaktinin geldiğine inanıyoruz.

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir