Yoga Yapan Bir Kadınla Beraber Olmak İçin 7 Sebep

Son zamanlarda popüler oluşunun ardından, yoga yapan bir kadınla karşılaşmak hiç de güç değil. Nasıl olduklarını bilirsiniz: onlar sabahlarını matın üzerinde sizin izlerken yorulduğunuz hareketleri yapmakla geçirir. Büyük ihtimalle pantolondan çok yoga taytına sahiptir. Ancak en önemlisi yaptığı işe tutkuyla bağlıdır ve ilginizi çekmesi onun için çocuk oyuncağıdır. İşte yoga yapan bir kadınla çıkmanız için …

Son zamanlarda popüler oluşunun ardından, yoga yapan bir kadınla karşılaşmak hiç de güç değil. Nasıl olduklarını bilirsiniz: onlar sabahlarını matın üzerinde sizin izlerken yorulduğunuz hareketleri yapmakla geçirir. Büyük ihtimalle pantolondan çok yoga taytına sahiptir. Ancak en önemlisi yaptığı işe tutkuyla bağlıdır ve ilginizi çekmesi onun için çocuk oyuncağıdır.

İşte yoga yapan bir kadınla çıkmanız için sebepler:

Tek kelime: Esneklik

Önce şunu bir söyleyelim: Yoga daha önceden var olduğunu bile bilmediğiniz kaslarınızı kullanmayı ve hiç yapmadığınız şekillerde esnemeyi gerektiren bir spordur. Yoga yapan biriyle birlikte olmak size yeni şeyler deneme fırsatı verecek, değişik pozisyonlarda daha korkusuz olmanızı sağlayacaktır.

Amaçları ve hayalleri vardır

Yoga yapanların neredeyse tamamı bu yolun sonunda en kolay hareketten en zoruna kadar her şeyi yapabiliyor olmayı hayal eder. Bu hayal kararlılık ve düzenli çalışmayı gerektirir. Sizce de amacına ulaşmak için deli gibi çalışan biriyle birlikte olmak harika olmaz mı?

Bir hobisi var ve bu harika bir şey

Tek hobisi evde oturup Netflix izlemek olan biriyle çıkmak sıkıcı olabilir. Hepimiz dizi izlemeyi seviyoruz ancak başka şeyler yapabilmek ve konuşacak farklı şeyler olması ilişkiniz için oldukça yararlı.

Sağlıklı alışkanlıklarından size de pay düşer

İlişkideki insanların birbirlerinin huylarını kapmak gibi bir durumu olduğunu biliyoruz. Tek yaptığı bütün gün içmek olan biriyle yaşarsanız siz de büyük ihtimalle bu riskli hayat tarzını benimsemeye başlayacaksınız. Bunun yerine her sabah yoga yapan ve salatasından vazgeçmeyen biriyle olmak sağlığınıza da iyi gelecek.

Size yeni bir şeyler öğretebilir

Birlikte olduğunuz insandan bir şeyler öğrenmek oldukça ateşli olabilir. Tek yapmanız gereken onun mat üzerinde izlemek. Tabi sadece kalçasını değil, hareketleri de..

Kendinin farkındadır

Esneme ve zorlu pozisyonlarda durabilme, vücudunun en küçük ayrıntısına dahi dikkat etmekle gerçekleşiyor. Nefesin nasıl? O kası gerçekten geriyor olmalı mıydın? Bu duygusal ve fiziksel farkındalığı arttırır, böylece ilişki içinde de nasıl hissettiğini ve ne istediğini bilen biri olmasını sağlar.

Tutkuludur

Kendinin ne olduğunu bilen ve daha iyi olmak için durmaksızın çalışan yoga kadını tutkuludur. Kim her gün yeni bir şey öğrenen, her gün daha çok çabalayan birinden daha tutkulu olabilir ki?

 

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir