Tuhaflaşmadan Seks Oyuncağı Kullanmanın Yolları !

Ciddi bir ilişki içinde ya da tek gecelik kaçamaklarınızda da olsa seks oyuncakları kullanmak her zaman eğlencelidir. Daha önce tecrübeli değilseniz bu oyuncaklarla tanışmak, partnerinizi tanıştırmak, hakkında konuşmak ve en önemlisi kullanmaya başlamak biraz tuhaf olabilir. İşte garip durumlara maruz kalmayarak seks oyuncakları kullanmanın gizli ipuçları... 1. İlk olarak hakkında konuşmaya başlayın. İlk önce seks …

Ciddi bir ilişki içinde ya da tek gecelik kaçamaklarınızda da olsa seks oyuncakları kullanmak her zaman eğlencelidir. Daha önce tecrübeli değilseniz bu oyuncaklarla tanışmak, partnerinizi tanıştırmak, hakkında konuşmak ve en önemlisi kullanmaya başlamak biraz tuhaf olabilir.

İşte garip durumlara maruz kalmayarak seks oyuncakları kullanmanın gizli ipuçları…

1. İlk olarak hakkında konuşmaya başlayın.

01_1

İlk önce seks oyuncakları konusunu açarak karşınızdakinin bu konuya olan bakış açısını öğrenmeniz gerekebilir. Aynı zamanda, herhangi bir ön yargısı varsa bunu yıkmanın en kolay yolu da günlük konuşma konuları içinde bu oyuncaklara yer vermektir. İstekliyse ne ala, değilse tabuları konuşarak yıkmak size kalmış…

2.Seks oyuncaklarını beraber alın.

02_1

Online ya da mağazada fark etmez, oyuncaklara birlikte bakın. Yüzlerce çeşit seks oyuncağı ve bunu kullanım şekilleri var. Bu partnerinizi hem daha yakından tanımanızı sağlar hem de aranız farklı bir bağ da oluşturur.

3. Gerginseniz ufak şeylerle başlayın.

03_1

İlla dünyanın en pahalı ve en komplike seks oyuncaklarıyla başlamanıza gerek yok. “Sıkıcı”, “herkeste olan” ve ucuz şeylerle başlamaktan çekinmeyin. Kimse sizi bu konuda yargılayamaz.

4. Tek başınıza deneyin.

04_1

Partneriniz üzerinde kullanmaktan çok emin değilseniz ya da nasıl kullanmanız gerektiği hakkında gerginseniz ilk önce kendi üzerinizde denemekte bir sakınca yok. Sizi gelecek seks ortamına daha iyi hazırlayabilir.

5. Hakkında rahatça konuşabilecek hale gelin, gözünüzde büyütmeyin.

05_1

Son olarak; seks oyuncaklarının sadece birer oyuncak olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Çok çekici olsalar da günün sonunda kullanmaya devam etme kararı size kalmış. Çoğu pilli olsa da, sizin de gücünüzün ondan bir farkı olmadığını anlamaya çalışın. Günlük ortamlarda herkesin kullandığı ama söylemeye çekindiği şeyleri tabu haline getirmekten vazgeçip, seks oyuncaklarını rahat komik bir sohbete dahil edebilirsiniz. Yargılanacak olmaktan çekinmeyin ya da sizi yargılamayacak insanlarla konuşun.

 

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir