Sizce Gay Olmanın En İyi Yanı Nedir?

LGBT YouTuber’ları, Onur Haftasını, gay olmak hakkındaki en sevdikleri şeyi açıklayarak kutladılar. 2016 Onur sezonunun başlangıcını kutlamak ve bütün dünyaya mesaj vermek adına, YouTuber’lar, popüler izlenme platformu YouTube’u, gay olmayı tam olarak neden sevdiklerini ifade etmek için kullandılar. Davey Wavey, bir grup popular eşcinsel YouTuber’la, gay olmayı neden sevdikleri hakkında işbirliği yaptı. Tüm açık nedenlere …

LGBT YouTuber’ları, Onur Haftasını, gay olmak hakkındaki en sevdikleri şeyi açıklayarak kutladılar.

2016 Onur sezonunun başlangıcını kutlamak ve bütün dünyaya mesaj vermek adına, YouTuber’lar, popüler izlenme platformu YouTube’u, gay olmayı tam olarak neden sevdiklerini ifade etmek için kullandılar.

Davey Wavey, bir grup popular eşcinsel YouTuber’la, gay olmayı neden sevdikleri hakkında işbirliği yaptı. Tüm açık nedenlere rağmen, çekilen video, eşcinsellerin toplum olarak tuttukları kimliklerini keşfediyor.

ElloSteph’i yürüten Stephanie Frosch, açıklamasında: “Ben gay çiftleri gördüğümde heyecanlanıyorum. Kız kardeşimse düzcinsel olmasına rağmen yine düzcinsel bir çift gördüğünde tepkisi ‘Bu o kadar da iyi değil’ oluyor.” dedi.

Diğerleriyse eşcinsellerin kendilerine has kültürleri olması gerçeğinden hoşlandıklarını söylüyorlar. Nicola Foiti: “Eşcinsel olmanın en iyi tarafı, tüm korkunç olaylara ve sindirilmeye çalışılmaya karşı savaşmak adına mizah duygusunu besliyor olabilmek.”

Hayley Star Show: “Gay olmanın en iyi yanı kadın kılığına giriyor olabilmek. Bir erkek olarak elbise giyebiliyorum ve insanlar bunu kutluyorlar.” diye ekledi.

Wavey’nin, The Huffington Post’ verdiği açıklama ise: “Eşcinselliğimiz bizi farklı kılıyor. Bizi belli ediyor. Ve gençken, farklı olmak her zaman iyi hissettirmiyor. “

“Genç eşcinsel bir erkek olarak, eşcinselliğimden nefret ettiğimi hatırlıyorum. Belli bir kalıba sığmak ve diğer herkes gibi olmak istiyordum. Yaşım ilerledikçe, farkına varmaya başladım ki eşcinsel olmak; inanılmaz tecrübelerle, şahane insanlarla ve kendini keşfetme ve başka türlü göremeyeceğin şeyleri fark etme yolculuğuyla hayatımı dolduran harika bir hediye.” şeklindeydi.

Wavey, YouTube’un LGBT bireylerinin görünürlüğünü artırmak için nasıl iyi bir yol olduğuyla ilgili açıklamalarıyla konuşmasına devam ediyor.

LGBT konularını incelemek adına sitede paylaşım yapan birçok insanın yanı sıra; milyonlarca takipçiye sahip, iyi tanınan, çok sayıdaki Vlog kullanıcısı da, sosyal platformu, kendini ortaya koymak için kullanıyor.

Videonun tamamını aşağıda izleyebilirsiniz:

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir