Absolutely Fabulous’un Soundtrack’i Kylie Minogue’dan

Filmin delicesine ilgimizi çekmesi yetmiyormuş gibi şimdi de Kylie Minogue "This Wheel's on Fire" coverıyla projeye eklendi. 1 Temmuzda beyaz perdeyle buluşacak olan Absolutely Fabulous, soundtrack sanatçısı olarak Kylie Minogue ile işbirliğine gitti. Sözleri Bob Dylan tarafından yazılan şarkı daha önce de 90larda yine Ab Fab için uyarlanmıştı. 1992-2002 arasında televizyon dizisi olarak hayatlarımıza giren …

Filmin delicesine ilgimizi çekmesi yetmiyormuş gibi şimdi de Kylie Minogue “This Wheel’s on Fire” coverıyla projeye eklendi.

1 Temmuzda beyaz perdeyle buluşacak olan Absolutely Fabulous, soundtrack sanatçısı olarak Kylie Minogue ile işbirliğine gitti. Sözleri Bob Dylan tarafından yazılan şarkı daha önce de 90larda yine Ab Fab için uyarlanmıştı.

1992-2002 arasında televizyon dizisi olarak hayatlarımıza giren Ab Fab yoğun ilgi görmüştü. İngiltere’de kült haline gelen dizi iki yakın arkadaşın Saffron adlı karakteri uyuşturucu bağımlılıkları ve inanılmaz bencillikleriyle çıldırtmalarını konu alıyor. Dizi bu sene sinema filmi olarak uyarlandı.

Geçtiğimiz günlerde BBC radyolarında ilk kez yayınlanan cover’ı aşağıdan dinleyebilirsiniz.

https://youtu.be/rhnCWVmp6Jg

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir