Meryl Streep, Gösterisinde Donald Trump Gibi Giyindi

Henüz Merly Streep’e tapmıyorsanız size bir neden daha verelim istedik. 6 Haziran’da Public Theater Gala’da yer alan Streep, Christine Baranski ile birlikte Kiss me, Kate müzikalinden "Brush Up on Your Shakespeare"i söyledi. En iyi kısmı mı? Performansını drag king olarak gerçekleştirdi. Herhangi bir drag king olarak da değil, Donald Trump olarak. Evet, onun ikonik kırmızı …

Henüz Merly Streep’e tapmıyorsanız size bir neden daha verelim istedik.

6 Haziran’da Public Theater Gala’da yer alan Streep, Christine Baranski ile birlikte Kiss me, Kate müzikalinden “Brush Up on Your Shakespeare”i söyledi.

En iyi kısmı mı? Performansını drag king olarak gerçekleştirdi. Herhangi bir drag king olarak da değil, Donald Trump olarak. Evet, onun ikonik kırmızı kravatı, beyaz gömleği ve koyu renkli takımıyla. Peruğu tam oturmuştu, makyajı olabilecek en turuncu haldeydi ve göbeğine eklenen ekstra parçalarla harika görünüyordu. Müzikalin bu kısmında erkek gangsterler Shakespeare sözleriyle birbirlerine kadınları nasıl ayartacaklarını söylüyorlar. Trump’ın kadın düşmanı ve farklılıklara karşı hoşgörüsüz olduğu düşünülürse, şarkı daha uyumlu olamazdı.

https://twitter.com/JackPMoore/status/740074838161686529?ref_src=twsrc%5Etfw

Yaptığı bu cesur hareket için Meryl Streep’i tebrik ediyoruz!

Performansı aşağıda izleyebilirsiniz:

 

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir