Orlando Katili, Pulse’a Defalarca Gelmiş

Görgü tanıklarının ifadelerine göre, Orlando trajedisinin sorumlusu daha önce pek çok kez barı ziyaret etmiş. Bunun yanı sıra katili, Walt Disney World’de gördüğünü iddia edenler de var. Barın müşterilerinden Ty Smith, Mateen’in ziyaretleri hakkında şunları söyledi: “Bazen köşeye çekiliğ tek başına içerdi. Bazense sarhoş olduğunda oldukça sesli ve rahatsız edici olurdu." “Onunla cidden çok konuşmamıştık …

Görgü tanıklarının ifadelerine göre, Orlando trajedisinin sorumlusu daha önce pek çok kez barı ziyaret etmiş. Bunun yanı sıra katili, Walt Disney World’de gördüğünü iddia edenler de var.

Barın müşterilerinden Ty Smith, Mateen’in ziyaretleri hakkında şunları söyledi: “Bazen köşeye çekiliğ tek başına içerdi. Bazense sarhoş olduğunda oldukça sesli ve rahatsız edici olurdu.”

“Onunla cidden çok konuşmamıştık ama babasından bahsettiğini hatırlıyorum. Aynı zamanda bazen bir karısı ve çocuğu olduğunu anlatırdı. Bunlardan şikayet ettiğini de hatırlıyorum.”

Diğer tanıklar Callen ve Cedeno ise Mateen’i bir öfke krizi sırasında gördüklerini hatırlıyor. Ancak Mateen onları bıçakla tehdit ettiğinden dolayı tekrar onunla konuşmamışlar.

Mateen’i tanıyan bir başka müşteri ise Kevin West. West’in ifadesine göre Mateen kendisine Jack’d isimli online dating uygulamasından ulaşmış ve gidilebilecek barlarla ilgili sorular sormuş.

“Kevin West 29 yaşındaki Omar Mateen’in ona 3 ay önce Jack’d üzerinden ulaştığını söylüyor.”

FBI’dan James Comey, Mateen’in Walt Disney World’de görülmesiyle ilgili araştırmanın devam ettiğini söyledi.

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir