İngiltere’de LGBT Dostu Mekanlar Güvenliği Arttırıyor

Florida’da yaşanan kanlı olayın sonucunda dünyanın dört bir yanında LGBT toplulukları alarma geçmiş durumda. İngiltere’de bir gay işletmesinin sahibi Jeremy Joseph BBC’ye şunları söyledi: “Polisle bu konuda görüştüm ve bize güven verdiler ancak bu işi yapanlar genelde yalnız insanlar. “Şimdi korktuğumuz şey ise bu olayın da bir taklitçisi olması. Yapmaya çalıştıkları şey yıkabildikleri kadar şeyi …

Florida’da yaşanan kanlı olayın sonucunda dünyanın dört bir yanında LGBT toplulukları alarma geçmiş durumda.

İngiltere’de bir gay işletmesinin sahibi Jeremy Joseph BBC’ye şunları söyledi: “Polisle bu konuda görüştüm ve bize güven verdiler ancak bu işi yapanlar genelde yalnız insanlar.

“Şimdi korktuğumuz şey ise bu olayın da bir taklitçisi olması. Yapmaya çalıştıkları şey yıkabildikleri kadar şeyi yıkmak ve öldürebildikleri kadar insan öldürmek.”

Orlando katliamının faili Omar Mateem

Geçtiğimiz Kasım’da Paris’de yaşanan terör saldırıları sonucunda bütün İngiltere’de teröre karşı farkındalık gelişmişti ve pek çok bölge de güvenlik önlemlerini polisin terörizm karşıtı önerilerine göre yeniden düzenlemişti.

Joseph aynı zamanda LGBT bar ve eğlence mekanlarında müşterilerin de dikkatli davranması gerektiğini söyledi.

“Biliyorum kulağa korkunç geliyor ama bazen müşteriler aptal olabiliyor. Geliyorlar, çantalarını çıkarıp yere bırakıyorlar ve öylece tuvalete gidiyorlar. İstediğimiz şey onların da dikkatli olması.”

 

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir