Orlando İçin Oluşturulan Bağışlar, 1 Milyon Dolara Ulaştı

Pazar günü yaşanan katliam sonrasında saldırıdan zarar görenler için oluşturulan GoFundMe sayfası, 1 milyon dolara en hızlı ulaşan bağış kampanyası oldu. 50 kişinin öldüğü, 50’den fazla kişinin de yaralandığı saldırının ardından Pazar günü başlatılan kampanya, Pazartesi öğlene kadar 1.7 milyon dolar bağış almıştı. 42,000’den fazla kişinin bağış yaptığı kampanya Pazartesi akşamında 2 milyon doların üstüne …

Pazar günü yaşanan katliam sonrasında saldırıdan zarar görenler için oluşturulan GoFundMe sayfası, 1 milyon dolara en hızlı ulaşan bağış kampanyası oldu.

50 kişinin öldüğü, 50’den fazla kişinin de yaralandığı saldırının ardından Pazar günü başlatılan kampanya, Pazartesi öğlene kadar 1.7 milyon dolar bağış almıştı. 42,000’den fazla kişinin bağış yaptığı kampanya Pazartesi akşamında 2 milyon doların üstüne çıktı.

PulseNightClub saldırısının kurbanları için açılan bağış kampanyası @gofunme tarihinin en hızlı 1 Milyon Dolara ulaşan kampanyası oldu.

GoFundMe iletişim müdür yardımcısı Dan Pfeiffer, Pazartesi günü attığı tweet’te, bu başarının şirket tarihinin en hızlı 1 milyon doları olduğunu söyledi.

Equality Florida’nın  başlattığı kampanyada bağışların paylaşımı için avukatlardan ve konunun uzmanlarından yardım alınacağı açıklandı.

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir