Bu Fotoğrafıyla Ünlenen “Seksi Mahkum” Şimdilerde…

‘Seksi mahkûm’ olarak ünlenen Jeremy Meeks, parmaklıklar ardında geçen cezasını geçtiğimiz aylarda tamamladı. Meeks, model olduktan sonraki ilk pozunu da takipçileriyle paylaştı. Yasa dışı silah bulundurma suçuyla iki yıl önce tutuklanan Meeks, California polis departmanının prosedür gereği sabıka fotoğraflarını Facebook’tan paylaşmasıyla gerçek anlamda bir fenomen olmuş ve bu pozuyla dünya çapında bir şöhrete sahip olmuştu. …

‘Seksi mahkûm’ olarak ünlenen Jeremy Meeks, parmaklıklar ardında geçen cezasını geçtiğimiz aylarda tamamladı. Meeks, model olduktan sonraki ilk pozunu da takipçileriyle paylaştı.

Yasa dışı silah bulundurma suçuyla iki yıl önce tutuklanan Meeks, California polis departmanının prosedür gereği sabıka fotoğraflarını Facebook’tan paylaşmasıyla gerçek anlamda bir fenomen olmuş ve bu pozuyla dünya çapında bir şöhrete sahip olmuştu.

‘Seksi mahkum’ olarak ünlenen 32 yaşındaki Jeremy Meeks, 27 aylık hapis cezasından sonra serbest kaldığında pek çok modellik ajansından teklif almıştı.

Evli ve iki çocuk babası olan Meeks, modellik kariyerine başladıktan sonraki ilk profesyonel pozlarını da resmi Instagram hesabından paylaşmaya başladı.

Meeks’in menajeri ‘Çok ünlü markalar ve tasarımcılardan teklif aldık. Tv programı, sinema filmleri ve kitap anlaşmaları da gündemimizde. Dünya çok yakın zamanda neler yapabileceğimizi görecek’ diye konuştu.

Eski mahkum, yeni model Meeks’in bundan sonra neler yapacağı merakla bekleniyor.

Kaynak: Hürriyet

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir