SPoD LGBT #aşkkazanacak İle Desteklerinizi Bekliyor

24. İstanbul LGBTI+ Onur Haftası’na günler kala, karşı karşıya kaldığımız ve aslında hep yanı başımızda olan ve açıkça ifade edilen tehditlere göğüs gerebilmek için sizlerin desteğine ihtiyaç duyuyoruz. Bizler, mücadelemize her gün aşkla devam ederken, bugün, bizi nefret söylemiyle ve tehditlerle yıldırmaya çalışanlar karşısında sizlerin bizimle yan yana, omuz omuza durmanızı istiyoruz. İstanbul’da gerçekleşecek Trans …

24. İstanbul LGBTI+ Onur Haftası’na günler kala, karşı karşıya kaldığımız ve aslında hep yanı başımızda olan ve açıkça ifade edilen tehditlere göğüs gerebilmek için sizlerin desteğine ihtiyaç duyuyoruz. Bizler, mücadelemize her gün aşkla devam ederken, bugün, bizi nefret söylemiyle ve tehditlerle yıldırmaya çalışanlar karşısında sizlerin bizimle yan yana, omuz omuza durmanızı istiyoruz.

batu

İstanbul’da gerçekleşecek Trans ve LGBTI+ Onur Yürüyüşlerine yönelik olarak medyaya da yansıyan nefret içerikli çağrılara karşı herkesi bizimle dayanışmaya, yetkilileri ise görevlerini yerine getirmeye davet ediyoruz. Aleni nefret söylemleri karşısında bizimle tek bir ses olup hep bir ağızdan #aşkkazanacak demenizi ve destek mesajlarınızı paylaşmanızı istiyoruz. Herkesi, sosyal medyada yaygınlaştırılmaya çalışılan bu nefret içerikli mesajların önünde dimdik durmaya; özgürlük, eşitlik ve adalet için bizlerle el ele mücadeleye ve dayanışmaya davet ediyoruz!

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir