Ah IPhone Yaktın Bizi!

  Hangimiz hiç istemediğimiz bir fotoğrafı başkasına, görmesini en son istediğimiz kişiye yanlışlıkla atmadı ki! Teknoloji iyi hoş şey, dokundukça dokunuyoruz oh oh... Ama şu Iphone klavyesi yok mu! işte her şeyin başı o! işte size derlediğimiz bir kaç örnek Çok yakışıklı bir çocukla konuşuyorsunuz, milattan önce kalmış bir fotoğrafınızı yanlışlıkla yolladınız! Fakat, ben o …

 

Hangimiz hiç istemediğimiz bir fotoğrafı başkasına, görmesini en son istediğimiz kişiye yanlışlıkla atmadı ki! Teknoloji iyi hoş şey, dokundukça dokunuyoruz oh oh… Ama şu Iphone klavyesi yok mu! işte her şeyin başı o! işte size derlediğimiz bir kaç örnek

Çok yakışıklı bir çocukla konuşuyorsunuz, milattan önce kalmış bir fotoğrafınızı yanlışlıkla yolladınız! Fakat, ben o gördüğün cool kadın değildim tatlım!

ilk gif

Peki, sohbetin en romantik yerinde hangimiz yalnız kaldığımızda vücudumuzu keşfe çıkmıyoruz ki! Ahh! Hay Allah! Açma açma açma o fotoyu! Sil sil sil! (fotoğraf iletildi)

Kameranın açılmasını beklerken burnunuzu karıştırıyorsunuz, esniyorsunuz, belki de fazla gazları çıkarırken bir bakmışsınız ki! 15 saniye içinde her şey yerle bir! Hayatınızın erkeği karşıda size bakıyor! Ne zaman açıldı bu kamera!

Oysa ‘aşkım’ ‘bebeğim’ veya ‘günaydın’ gibi süper klasik ve klişe şeydi yazmak istediğin,biliyoruz evet!ah o klavye yok mu… Evine ateş düşsün onun! Günaydının nesi banyo olarak gider ki?! Veya Aşkım Aydın diye iletilir? Sonra ‘Aydın kim’ of.

Daha tanışalı 1 saat olmamış ah sen ne hayaller ne hayaller! Evlenmiş çoluk çocuğa karışmışsın bile! Kıyamam. Senden fotoğraf istedi sen ‘kütüphaneden seç’ derken bir anda o küçücük burnunu kocaman olarak yolladığını fark etmişsin! Burnumun kılları mı o?

 

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir