Video: Gay Olduğunu Açıklamak/Biseksüel Olduğunu Açıklamak

YouTube, LGBTQ topluluğu için tartışmaların ve tecrübe paylaşımlarının yapıldığı platformlardan biri. Bu nedenle Michael Rizzi ve Alayna Fender’in bir arada çektiği videoyu izlemek için heyecanlıyız! Alayna kendisini biseksüel, Michael ise gay olarak tanımlıyor. Videonun başında Michael açıklıyor: “Düşündük ve açılma hikayelerimizi karşılaştırmaya karar verdik. Onun için nasıldı ve benim için nasıldı, bunları konuşacağız.” Alayna: “Benim …

YouTube, LGBTQ topluluğu için tartışmaların ve tecrübe paylaşımlarının yapıldığı platformlardan biri. Bu nedenle Michael Rizzi ve Alayna Fender’in bir arada çektiği videoyu izlemek için heyecanlıyız!

Alayna kendisini biseksüel, Michael ise gay olarak tanımlıyor. Videonun başında Michael açıklıyor: “Düşündük ve açılma hikayelerimizi karşılaştırmaya karar verdik. Onun için nasıldı ve benim için nasıldı, bunları konuşacağız.”

Alayna: “Benim için oldukça kafa karıştırıcıydı. Çünkü gay olduğumu sanıyordum, ya da düzcinsel.”

Sonrasında Alayna ailesine açıldığı zamanı hatırlıyor, “Ailem harikaydı. Spesifik olarak biseksüel olduğumu söylediğimde annem şunu söylemişti ‘Tamam ama şunu fark etmelisin Alayna, eğer bir kızla birlikte olursan erkek arkadaşını aldatmış olursun.’”

Michael kendi hikayesinden bahsederken: “Ailem diğer insanların düşüncelerinden çekiniyordu. İnsanlar bana nasıl davranacak ya da işte ayrımcılık yaşayacak mıyım gibi.”

Alayna’ya biseksüel olduğunu söylediğinde aldığı kötü tepkiler sorulduğunda: “Bundan nefret ediyorum, lezbiyenler arasında biseksüel olduğunu söyleyince bu kırmızı bir bayrak gibi görülüyor. Geçmişte sırf bunun için gay olduğumu söylediğim zamanlar oldu. İnsanlar bunu sadece ilgil için yaptığınızı düşünüyor.”

Michael Alayna’ya: “Biseksüelliğini nasıl tanımlarsın?”

Alayna kolayca cevap veriyor: “İnsanların şunu demesinden hoşlanmıyorum, ‘yani yüzde kaç gaysin?’. Biseksüel birine yüzde kaç erkeklerden yüzde kaç kadınlardan hoşlandığını sormak mantıklı değil. Sanki bir partnerim varken yalnızda %50’mi ona veriyormuşum gibi, ki alakası yok.”

Biseksüel, düzcinsel ya da bambaşka bir şey, bizler varız ve YouTuberların bu önemli noktalardan bahsettiğini gördüğümüz için mutluyuz.

 

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir