Yeni Bir Lady Gaga, Tony Bennet Ortaklığı Mı Geliyor?

  2014’te Pop yıldızı Lady Gaga ve Jazz müzisyeni Tony Bennett Collab’ın beraberliğiyle ortaya çıkan müthiş bir albüm ile bir müzik ziyafetine şahit olmuştuk. Albüm Kuzey Amerika ve Avrupa’da 36 gösterimle zirveye oturmuştu. Cheek to Cheek albümü dünya çapında bir milyonun üzerinde satıldı ve 90 yıllık efsaneye göre hala satılıyor. Tahmin edin ne oldu? Bu …

 

2014’te Pop yıldızı Lady Gaga ve Jazz müzisyeni Tony Bennett Collab’ın beraberliğiyle ortaya çıkan müthiş bir albüm ile bir müzik ziyafetine şahit olmuştuk. Albüm Kuzey Amerika ve Avrupa’da 36 gösterimle zirveye oturmuştu.

Cheek to Cheek albümü dünya çapında bir milyonun üzerinde satıldı ve 90 yıllık efsaneye göre hala satılıyor. Tahmin edin ne oldu? Bu düet dışında yeni bir birliktelik daha göreceğiz gibi gözüküyor. Çıkış tarihi ise henüz belirsiz.

Bennett Billboard’a konuşmasında Lady Gaga’dan bahsederek şu an meşgul olduğunu ve gelecek yılın başında yeni bir albüm yapacaklarını belirtti.

Bennett, ‘’Benim ve Lady Gaga’nın ortak sevdiğimiz en iyi şarkılardan oluşacak’’ demesi dışında albümün içeriği hakkında daha fazla bilgi vermedi.

Bu albüm Bennett’i meşgul edecek olan tek şey olmayacak. 19 kere Grammy ödülü almış biri olarak Just Getting Started başlıklı beşinci kitabını basmayı planlıyor.  Kitap Bennett’in hayatı ve kariyeri hakkındaki uluslararası efsaneler odaklı olacak. Bennett ayrıca Empire State Building’te Lady Gaga’nın da katılımıyla 90.yaş dönümünde onurlandırılmış olacak.

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir