Moonlight Siyahi Bir Gayi ve Aşkın Onun Hayatını Değiştirmesini Anlatıyor

Siyasi olan eşcinsellerle alakalı filmlerin azlığı gözle görülür bir gerçek. Lee Daniels, Patrik-Ian Polk ve Stephen Winter gibi film yapımcıları eşcinsel siyahi bireyleri sinemaya dâhil etmek için çaba sarf etmiş olsa da, kimsenin reddedemeyeceği Brokeback gerçeği var. Yine de Barry Jenkins’in tek başına bu boşluğu doldurduğu görülüyor. Film Afrikalı-Amerikalı eşcinsel bir adamın uyuşturucunun sık kullanıldığı …

Siyasi olan eşcinsellerle alakalı filmlerin azlığı gözle görülür bir gerçek.

Lee Daniels, Patrik-Ian Polk ve Stephen Winter gibi film yapımcıları eşcinsel siyahi bireyleri sinemaya dâhil etmek için çaba sarf etmiş olsa da, kimsenin reddedemeyeceği Brokeback gerçeği var.

Yine de Barry Jenkins’in tek başına bu boşluğu doldurduğu görülüyor.

Film Afrikalı-Amerikalı eşcinsel bir adamın uyuşturucunun sık kullanıldığı Miami’de hayatta kalışını, beklenmedik bir aşkın hayatını nasıl değiştirdiğini; çocukluk, gençlik ve yetişkinlik dönemlerine yayarak anlatıyor.

André Holland, Trevante Rhodes, Naomie Harris ve Mahershala Ali’nin yer aldığı müthiş oyuncu kadrosuyla film kalbinizden geçecek yoğun duygular ve beklenmedik hisler, iç çatışma yaşama olasılığını sizlere sunuyor.

Aşağıda filmin etkileyici fragmanını izleyebilirsiniz:

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir