Araştırma: Nofem, MascOnly, Kadınsılar Uzak Dursun…

‘’SADECE MASKÜLEN’’, ‘’FEMİNEN DEĞİL’’ Kadınsı aramıyorum. Gerçek erkekler sadece. Kızca arkadaşlık istemiyorum, nofem…  bu profiller her yerde. ‘’Sadece maskülen olanlar’’ başlıklı İnsan Davranışları’nı ele alan yapının Eylül’ ayındaki sayısında feminen profile sahip olmanın online buluşmalardaki etkisini araştırdı. Araştırma gay buluşmaların yapıldığı uygulamalarda bir erkeği, feminen olana karşı tepki gösteren bir dil kullanan başka bir erkeğe …

‘’SADECE MASKÜLEN’’, ‘’FEMİNEN DEĞİL’’ Kadınsı aramıyorum. Gerçek erkekler sadece. Kızca arkadaşlık istemiyorum, nofem…  bu profiller her yerde.

‘’Sadece maskülen olanlar’’ başlıklı İnsan Davranışları’nı ele alan yapının Eylül’ ayındaki sayısında feminen profile sahip olmanın online buluşmalardaki etkisini araştırdı. Araştırma gay buluşmaların yapıldığı uygulamalarda bir erkeği, feminen olana karşı tepki gösteren bir dil kullanan başka bir erkeğe tepkisini ölçmeye çalıştı.

Örneklem 144 Queer erkekten oluşturuldu.  Yaş ortalaması 27’di. %84’ü gay, %13’ü biseksüel, %3’ü ise kendisini diğer şekillerde tanımladı.

Ve işte sonuçlar.

Erkekler, erkeksi bir profili tercih edip, feminen profillerin daha az zeki, daha az cinsel özgüvene sahip, daha az buluşulabilir olduğunu düşünüyorlar. Onlar erkeklere göre, en zeki olanlar değiller, yatakta iyi değiller ve uyumlu partnerler de değiller. Açıkçası onlar berbatlar!

Bu profilleri beğenen bir grup erkek, yalnızca maskülen olanların kesinlikle en kötü olduklarını düşünmüyor. Tahmin edebileceğiniz gibi, onlar anti-efemine görüşlere sahip diğer adamlar.

Dürüstçe söylemek gerekirse, biz de ‘’yalnızca maskülen profilleri beğenenler’’ tarafındayız…. Tabii ki onları trollemek için “Hieee Queeeeeen”

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir