Hillary Clinton’dan İlk Açıklama ‘Hayal Kırıklığına Uğradığınızı Biliyorum Ama..’

ABD'de başkanlık seçimini Donald Trump'a kaybeden Demokrat aday Hillary Clinton, seçim yenilgisinin ardından destekçilerine yönelik bir konuşma yaptı. Clinton, 'hayal kırıklığına uğradığınızı biliyorum ama eminim Trump da ABD için iyi bir başkan olacaktır" dedi. "Yapılabilecek en iyi seçim kampanyasını gerçekleştirdiniz. Sonucu kabul edip geleceğe bakmalıyız. İnsanları etkilemeye çalışan tüm insanlar, sesleriniz duyuldu. Katkıda bulunan herkese …

ABD’de başkanlık seçimini Donald Trump’a kaybeden Demokrat aday Hillary Clinton, seçim yenilgisinin ardından destekçilerine yönelik bir konuşma yaptı. Clinton, ‘hayal kırıklığına uğradığınızı biliyorum ama eminim Trump da ABD için iyi bir başkan olacaktır” dedi.

“Yapılabilecek en iyi seçim kampanyasını gerçekleştirdiniz. Sonucu kabul edip geleceğe bakmalıyız. İnsanları etkilemeye çalışan tüm insanlar, sesleriniz duyuldu. Katkıda bulunan herkese 5 dolar bile olsa, çok teşekkür ederim. Genç insanlarımıza şunu söylemek istiyorum, tüm yetişkin hayatımı inandıklarım doğrultusunda mücadele ederek geçirdim. Bazı acıtıcı başarısızlıklarım oldu. Birçoğunuz mesleki kabuğun başındasınız. Lütfen hiçbir zaman inanmayı bırakmayın ve inandıklarınız doğrultusunda mücadele etmekten vazgeçmeyin”

Hürriyet

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir