Müşterilerin Önünde Sevişen Eşcinsel Çift Tutuklandı

Bed Bath & Beyond'taki bir yatakta, seviştikleri iddia edilen eşcinsel çift tutuklandı. Clifton New Jersey'deki polis memurları, bir çalışanın, müşterilerin önünde eşcinsel bir çiftin sevişiyor olduğunu iddia etmesinin ardından, Route 3 alışveriş merkezinden gelen çağrıya yanıt verdiler. 28 yaşlarındaki iki erkek, yasa ihlali ve esrar bulundurmakla suçlandı. Aynı zamanda erkeklerden birinde bulaşıcı bir cilt hastalığı buldular. …

Bed Bath & Beyond’taki bir yatakta, seviştikleri iddia edilen eşcinsel çift tutuklandı.

Bed_Bath_Beyond

Clifton New Jersey’deki polis memurları, bir çalışanın, müşterilerin önünde eşcinsel bir çiftin sevişiyor olduğunu iddia etmesinin ardından, Route 3 alışveriş merkezinden gelen çağrıya yanıt verdiler.

28 yaşlarındaki iki erkek, yasa ihlali ve esrar bulundurmakla suçlandı. Aynı zamanda erkeklerden birinde bulaşıcı bir cilt hastalığı buldular.

Polise göre, iki adamı tutuklayan memurlar bu hastalığın virüslerine maruz kaldılar.

Çiftin St Joseph’in Bölgesel Tıp Merkezi’nde tedavi görüp serbest bırakılmasından hemen sonra, Clifton Emniyet Müdürlüğü, ofislerini kirletmekten kaçınmak için birkaç gün izin aldıklarını açıkladı.

Bahsi geçen yatak da atılmak zorunda kalmıştı ve istasyon herhangi bir virüsün yayılmasını önlemek için imha ediciler tarafından denetleniyordu.

Dedektif Lt Robert Brcken, North Jersey.com’a iki erkeğin bir vitrinde seks yapmaya başlaması için net bir sebep olmadığını söyledi.

Şüphelilerin sarhoş olup olmadıkları veya herhangi bir uyuşturucudan etkilenip etkilenmedikleri bilinmiyor.

 sözcüsü Jessica Joyce yaptığı açıklamada, şirketin müşterilerinin güvenliğini çok ciddiye aldığını ve bu olayı ‘son derece üzücü’ bulduğunu söyledi.

“Olayla ilgili eşyalar ve vitrin derhal kaldırıldı ve atıldı” diye ekledi.

”Mağazamızın ve eşyalarımızın müşterilerimiz için güvenli olmaya devam etmesini sağlamak için adımlar atmaya devam edeceğiz. Herhangi bir müşteri, mağazamızda herhangi bir sebepten rahatsız hissettiği takdirde, elbette böyle bir duruma uygun bir şekilde hitap etmeye çalışacağız.”

Yorumlar

Bir Yanıt Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir